Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen ve takım fena patlayacak birilerne ya dur bakalim.cok fazla gol kaçırıyoruz hatay macindan beri

orta saha, sag bek ve stoper geldikten sonra yusuf gitmeli

firsat transferi kanat/10 numara alinacaksa o en sona kalacak zaten.

anlaşıldı transfer fln olmıcak bize yalan söylediler

sonra da almış olmak için iki üç işportacı çakarlar

Günay
Davinson Bijol Sylla
Tripper Lemina Sara Barış
De Bruyne
Morata Osimhen

Muslera
Metehan Kaan Abdülkerim
Sallai Torreira Berkan Jakobs
Yunus Mertens
Kutucu

+ Jelert, Demirbay, Jankat​

Hırs agresyon bakımından bir melo etmez ama topla çıkmada melodan daha yetenekli bence
Melo bu lige gelmiş en komple orta saha oyuncusu. Benim izlediğim en iyi oyuncu hatta.

Yaşımdan dolayı Hagi zamanı futbolu anlayarak izlemiyordum. O yüzden Melo'nun yeri bende ayrı.

Kafası kırık olmasa Real Madrid'de falan çok rahat oynardı. Lemina'yı bende severim ama Melo onun iki katı maça çıkmıştır.

Bu arada izlemediyseniz şimdiden söyleyeyim. Lemina artık eskisi gibi öyle dripling atarak topla çok mesafe kat etmiyor. Daha akıllı ve kontrollü oynuyor.

EPL'de 3 yıldır istikrar sağlamasının da nedeni bence oyunu kontrollü oynaması. Sakatlıkları min. seviyeye taşıdı.

Osimhen ve takım fena patlayacak birilerne ya dur bakalim.cok fazla gol kaçırıyoruz hatay macindan beri
Fenere...

cünkü o maç sezon maçı ve okan hoca'nın tüm ngatifi kıracağı maç

%500 konsantre olacak o maça. geçen sene bizim sahdaki rezillik her şeyi cebimizde sanıp kibir yaptığımız içindi.

Melo bu lige gelmiş en komple orta saha oyuncusu. Benim izlediğim en iyi oyuncu hatta.

Yaşımdan dolayı Hagi zamanı futbolu anlayarak izlemiyordum. O yüzden Melo'nun yeri bende ayrı.

Kafası kırık olmasa Real Madrid'de falan çok rahat oynardı. Lemina'yı bende severim ama Melo onun iki katı maça çıkmıştır.

Bu arada izlemediyseniz şimdiden söyleyeyim. Lemina artık eskisi gibi öyle dripling atarak topla çok mesafe kat etmiyor. Daha akıllı ve kontrollü oynuyor.

EPL'de 3 yıldır istikrar sağlamasının da nedeni bence oyunu kontrollü oynaması. Sakatlıkları min. seviyeye taşıdı.
Leminayı aklımda kaldığı kadar bizdeki durumundan işte topla çıkışları melodan iyi dememin sebebide şuydu melonun çıkarken kaptırdığı toplar oluyordu bazen ama tabiki melo bambaşka bir adamdı Galatasaray’ın 100 de 60 ı gibi birleydi oynadığı dönemde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt