Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diga için 12 milyon verdiysek ama olmadiysa stopere para basarlar ya

Ingiltereden sterling gelebilir sanki,arsenalle feshedip bize kiralanabilir di mi
funny-sterling.gif

Orasını ben de anlamadım kanks :D Büyük ihtimalle Lemina'nın transferine Arabistan Federasyon'u izin vermemişti.Bonservissiz alacağı oyuncu için izin verebilirler..
Kulüpsüz oyuncu transferine izin vereceklerdi öyle bir muhabbet vardı.
Ancak bunun kuralı o ligde transfer sezonu devam ederken fesih edilmişlerle ancak anlaşılabilir gibi absürt olaylar vardı. Bunlarda belki yoktur öyle işler.
Gelsinler demirbay falan verelim.

Bu adam bizle ilişkisi yokken niye hiç yokmuşuz gibi davranıyor onu anlamıyorum.

Ziyech ve bats gibi herifleri alabilirdi takımında o seviye adam yok.
Ama imkanı olsa osimheni ister.

Transfer dönemi kapanan ülkelerden ilk 11 oyuncusu kovalamayi birakalim. Adamlar hayvan gibi bonservis ister ve bunda hakli olurlar.

Barcelona ferran torresi kiralar mi bize?olmo ne durumda?bi de Pablo torres olabilir mi acaba

Hafta sonu kimse hocası ile tartışmadı biz kimi alacağız?

Kiralık falan çözsek bile çer çöp verecekler. Alemin enayisi biziz 500 bine stoper kiralıyoruz.

Kulüpsüz oyuncu transferine izin vereceklerdi öyle bir muhabbet vardı.
Ancak bunun kuralı o ligde transfer sezonu devam ederken fesih edilmişlerle ancak anlaşılabilir gibi absürt olaylar vardı. Bunlarda belki yoktur öyle işler.
Gelsinler demirbay falan verelim.

Bu adam bizle ilişkisi yokken niye hiç yokmuşuz gibi davranıyor onu anlamıyorum.

Ziyech ve bats gibi herifleri alabilirdi takımında o seviye adam yok.
Ama imkanı olsa osimheni ister.
Gittiği takımlarda Transfer bütçesi yok ki kanks yav :D Tempolu oyuncu arıyodu Ziyech'i değil de Batshuayi'yi isteyebilirdi ama Gol atan forvetleri var orta saha olarak Kerem'i istemezdi bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt