- 2 Temmuz 2011
- 138.475
- 59.099
- 5.488
Diga için 12 milyon verdiysek ama olmadiysa stopere para basarlar ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingiltereden sterling gelebilir sanki,arsenalle feshedip bize kiralanabilir di mi
Hızlı ayağı temiz bir stoper istiyorsak olur ama tabi Afrikalı olması biraz düşündürücüİyi mi bu aygır gibi masallah
Kulüpsüz oyuncu transferine izin vereceklerdi öyle bir muhabbet vardı.Orasını ben de anlamadım kanksBüyük ihtimalle Lemina'nın transferine Arabistan Federasyon'u izin vermemişti.Bonservissiz alacağı oyuncu için izin verebilirler..
Yapma yav haluk sagbek ve firsat da gelecek,hadi selametleHY : "Gs leminayı alıyor , bir tane stoper alacaklar...sonrasına bakacaklar"
Özellikle 2-3 adam eksiltip oyun kurması çok değerli ki epl de bile yapabiliyordu.Hırs agresyon bakımından bir melo etmez ama topla çıkmada melodan daha yetenekli bence
Raspodori veya soule uygun italyadanTransfer dönemi kapanan ülkelerden ilk 11 oyuncusu kovalamayi birakalim. Adamlar hayvan gibi bonservis ister ve bunda hakli olurlar.
adam zaten "ben bilmiyorum diyor devamlı ama trasnfer hakkında konuşuyorYapma yav haluk sagbek ve firsat da gelecek,hadi selametle
Kurtulduk ya buna da şüküradam zaten "ben bilmiyorum diyor devamlı ama trasnfer hakkında konuşuyor"
Gittiği takımlarda Transfer bütçesi yok ki kanks yavKulüpsüz oyuncu transferine izin vereceklerdi öyle bir muhabbet vardı.
Ancak bunun kuralı o ligde transfer sezonu devam ederken fesih edilmişlerle ancak anlaşılabilir gibi absürt olaylar vardı. Bunlarda belki yoktur öyle işler.
Gelsinler demirbay falan verelim.
Bu adam bizle ilişkisi yokken niye hiç yokmuşuz gibi davranıyor onu anlamıyorum.
Ziyech ve bats gibi herifleri alabilirdi takımında o seviye adam yok.
Ama imkanı olsa osimheni ister.
Osi deilosimhen ve kutucu da sınırdaymış