Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aston Villa ne yapmış öyle yauvv

1738616139390.webp

Lemina geldiğine göre Sara, Torreira’dan biri kulübeye çekilip hayata küsecek ya da Lemina kulübeden girip hayata küsecek.

Zira Okan hocanın bir bölgede aynı anda 2 oyuncudan verim aldığı tarihte yazmaz.
Bu hafta Lemina yerine Berkanı oynatırsa, hoca taraftar gerginliği başlar, çok sıkıntılı bir süreç olmaz umarım.

Halen daha bunu anlatamıyoruz tek problem transfer değil. Olmayan oyun anlayışı ile ilerlemeye çalışıyoruz. Şu kadro taktik bilen bir hocada daha farklı işler yapabilirdi.
Ne yapabilirdi mesela knk. 2 bucuk yilda yapilmayan neyi yapabilirdi

Ozellikle lig ozelinde soruyorum bunu.

Ha sende takimin basinda hoca olmasa da bunlari yapardi bu takim diyeceksen o zaman o kdr para harcayan ve bence kotu de kadro kurmayan besiktas niye yapamiyor. Hakemler kurtarmasa yarista bile olmayacak fener niye hakeme ragmen takiliyor.

Neyi farkli yapacakti sözde taktik bilen adam ben cozemiyorum bu soylemi. Lig ozelinde ne yapardi mesela. Avrupada kismen basarisiz oldugumuza katiliyorum.

Lig ozelinde ne yapardi 21de 21 mi yapardi.

Ulan bu iyi futbol ne zaman aranıyor
Ligin başı daha takım oturmadı iyi futbol aranmaz
Ligin ortası en kritik dönem iyi futbol aranmaz
Ligin sonu artık lig bitiyor iyi futbol aranmaz
Kaldırsınlar o zaman iyi futbolu bu ne ya
Yorgunuz çok yorgun..Gına geldi şu yorgunluk mazaretinden..Gerçekten fiyasko şu yorgunluk söylemleri.Sözleşme zamanı üçer beşer istemeyi biliyorlar.
Yorgunluk anlık oynanan oyunda var.İnanılmaz git gelli maçlar oluyor.
Kaç tane transfer yaparsak yapalım bu oyunu düzeltmeliyiz.Aksi halde tüm oyuncular çöp olacak.
Tarz olarakda yaratıcı oyuncuya ihtiyaç var.Aksi taktirde osimen,morata gibi oyunculara yazık olacak.

Evet Zaha da Batshuayi de karakterli adamlarmış, kontratlarından daha az bedellere başka takımlara gittiler bizden para almadılar.

Gel gelelim bu topçular geldiğinde sayın hocamız fenere gülerek laf çarpıyordu, noluyor da bu adamlar böyle oluyoru da biraz sorgulamak lazım. Son 1 senedeki topçu sirkülasyonunu ben tarihte görmedim.

Morata fırsattı, Lemina fırsattı, şanslıyızki böyle işler de çıkıyor.

İyi stoper kimi bulucaz şimdi, kanat beki zaten aylardır beceremiyorlar

Lemina güzel ama 3'lü savunma oynayacaksak stoper aşırı elzem. Kanat bek olarak Jelert, Sallai ve Barış ile gidebiliriz bu sezonluk ama stoper gerekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt