Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.271
- 14.028
- 1.498
İnşallah şöyle 2 adet kallavi sağlam adam gelir gözümüz gönlümüz bayram eder be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu survivordaki kara cocuk degilmi yav
Ṣu çocugun neyini begenmiyorlar anlamiyorum açikcasiOrtada Lemina ismi yokken teklif yaptığımızı söyleyen, süreci nokta atışı gibi ileten sami yen haberi tebrik ederim.
abi övme artık kendini hesabın sana ait olduğunu tüm forum öğrendiOrtada Lemina ismi yokken teklif yaptığımızı söyleyen, süreci nokta atışı gibi ileten sami yen haberi tebrik ederim.
3-5-2'nin göbeği Torreira-Lemina-Sara olmaz mı diyorsun üstat?Mertens ve Yunus öncelik olur önde.
@Levent Kolpgünlemina istanbulda arkadaşlar gizli bir operasyondu thyde ki arkadaşlarımdan teyit ettirdim güvenilir olmayan kişilere vermemişler bu bilgiyi
Ali sowe denenebilir biri bence bilekleri baya iyiGidin bari yedek forvet alın mame thiam, ali sowe, nuno da costa, moudilmadji falan
3 milyon versek havada kaparlar
Adam icin zaten kac defa gitmeyecek dendi. Buchi Baba 40 defa yazmistir, en son artik ayni seyi soranlara kufretme raddesine gelmisti.Bu arada unuttuk ama Osimhen saka maka devre arasi gitmedi

[emoji[emoji6
]
[emoji6
]][emoji[emoji6
]
[emoji6
]]" data-quote="Melih Sönmez" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
.suŞerefsizim şu 2 gündür bu bizimkiler suratıma tükürür gibi işler yapıyor, lan helal olsun, hayret yav, tak diye Nelson, Bats dan çık, Moratayı Antebe götür, eğer doğru ise kimsenin haberi olmadan Leminayı İst ye getir …Bats dan 3 milyon kazan …Lemina kesin olarak İstanbul'da [@ArslanCumhur]
Maçına göre Yunus'u sol kanat beke atacaktır ortayı 3'lerse. Zaten merkezi 3'lediğinde kanat beklerinin de zaaflarını örtersin biraz diye düşünüyorum bakalım. Mertens formda olursa da sağ stopere atacaktır Lemina'yı. Formda olsun yeter ki.Mertens ve Yunus öncelik olur önde.
British AirwaysNeyle gelmiş reis onu merak ettim. Lufthansa mı klm mi