- 10 Nisan 2013
- 58.905
- 42.256
- 3.943
Onda sıkıntı yoktu sonra British ile geldi dedin :/Gelmedi dedim ama THY ile gelen Lemina isimli yolcu yok dedim ilk hala da aynısını söylüyorum![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onda sıkıntı yoktu sonra British ile geldi dedin :/Gelmedi dedim ama THY ile gelen Lemina isimli yolcu yok dedim ilk hala da aynısını söylüyorum![]()
Transferi falan boşverin de bu neydi aga?
Bristh ile gelmiş dedim değerli dostumOnda sıkıntı yoktu sonra British ile geldi dedin :/
Morata'nın gelişi bir tık daha ihtimali arttırdı da Atletico transfer dönemi bittikten sonra bırakmaz. Oyuncunun çok ısrarcı olması lazım o da zor.Zor iş dediğim profili bulmak, Brezilya’daki Garro var bir o da olmaz.
Correa falan alamayız
onları yapsa zaten psgde oynarBurda topun üstüne bassa var ya on numara olacaktı.
Olur kim meselaKari da ister misin

@Ali Bektaş rtaş saymıstı geri sayfalarda 1 tane daha var sanki biri son anda olmadi çünkü kiralayacaklari adamınFelixle Kiralık kontenjanları doldu
, rakip stoper olsam deliririm. oynamam çıkarım oyundan, be ne yaaaAbi gelse zaten boy boy fotograflar olurdu
Samiyen oldum