- 26 Ocak 2021
- 41.407
- 40.689
- 3.078
Impossiblebjk sorloth mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Impossiblebjk sorloth mu
Muradım doğru söyle adamın menajeri sen misin4 milyon euro![]()
Sergen top mu izlemiyorsun ya ne Sterlingi, Sterling mi kaldi.Kala kala ansu fatiye mi kaldık şimdi.sterling gelsin ya
Valla transfer yapmama işinde ciddilelerse Adana maçına kartları temizledik iyi hoş dedik de forumdan adam çağırmak zorunda kalırız gibi harbi 11 diziliyor mu bizim mevcut cezalılarla![]()
Aziz'im sana kalsa her oyuncunun menajeri benim yavMuradım doğru söyle adamın menajeri sen misin![]()
![]()
yakışır muradım balparmağım jorge mendesim tenekeli mahallemAziz'im sana kalsa her oyuncunun menajeri benim yav![]()
Bizim şu an en büyük derdimiz apo,kaan ve torreira abi.3 ünden kurtulmadan oyun gelismezarka taraftan top çıkarabilsek - takım oalrak ortasaha ve önüne yerleşebilsek - kimse yorulmadan zaten oralarda oynayacağız.
mevut kadro da yaptı bunu ... mesela defnastan bomboş dikilen toplar - osimhen ve takım aralığı 50+ m oldukça istediğin kanadı al işlemez.
apokeirm ya slalom yapıyor - ya uzun top deniyor
davinson da uzun topçu
kaan zaten mancınık gibi devamlı uzun top
biraz ayağı olan kısa mesafede seri stoper lazım - özellikle apokerim yerine aslında ama 3lü oynayacağımız için kaan/apo yerine.
Haluk ve gokhan takip eden biri için büyük sözler bunlarOta boka tweet atmamali sami yen artik ya
etkileşimmmmmmmmmmmOta boka tweet atmamali sami yen artik ya
Osimhen de sakatlansin diye uğraşıyor cunku.su an buyuk dusmanimiz hoca.jakobs goztepe,hatay maclarinda geri dönüp deparla gole engel oldu.konya macinda da yine agresifti ve patladı.neden cunku torreira patlak,geri donmuyo.abdulkerim,kaan ve torreiranin yükünün hakobs ve davinaain çekiyor
yakışır muradım balparmağım jorge mendesim tenekeli mahallem![]()
![]()
Muztafam çikita muz ortalara hasret kaldıkTakımda Osimhen,morata var ama bir tane orta yapacak adam yok. Trippier'i sırf bu yüzden bile isterim.