Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de katılıyorum buna da ben genel olarak bekde arkasında prime Van Dijk olsa bile bitik adam sevmiyorum. Tottenham’ın sağ bek tarzı adamlar daha çok keyif veriyor.

Sezon başı Kostic için kapıştılar yerin dibine soktuğumuz Sallai kadar oynayamıyor bitmiş çünkü. Kostic’in 11 çıktığı her maç seviniyorum fiziken bir kişi eksik çıkıyorlar sahaya

evet ama kostic/caner profiliyle trippier’in defans kabiliyeti arasinda kariyerlerinin prime donemi cok fark vardi. trippier hep sag bekti ve mucadeleci sert oyuna aliskin biriydi, digerleri zaten sol acik devsirmesi.

Bir oyuncu icin anlasildi ama daha iyisi icin bekletiliyor deniyorsa,o oyuncu beklemekten agac olur genel de

Gürcü stoperi istemiyorum. Belki potansiyeli çok yüksek olabilir AMA gelip GS seviyesinde 2 hafta içinde büyük maçlar oynayacak seviyede olmadığı kesin gibi bir şey...

Bugün adı geçenler içinde en iyisi Vitik gibi bence...

evet ama kostic/caner profiliyle trippier’in defans kabiliyeti arasinda kariyerlerinin prime donemi cok fark vardi. trippier hep sag bekti ve mucadeleci sert oyuna aliskin biriydi, digerleri zaten sol acik devsirmesi.
Bundan şüphem yok ama Galatasaray’ın artık kariyeri ciddi düşüşe geçmiş prime dönemini çoktan tamamlamış sadece son bir kaç sene para birikimini yükseltmek amaçlı futbol oynayan farklı bir hedefi kalmamış isimlerden uzak durması lazım.

Kadromuzda bu tarz isimler yeterince var zaten

Ne trippier ne de petersi alabilecekler

dandik bir stoper alip kapatiriz transferi

Dillendirmmeleri bile art niyet ya lemina banko oynar orta sahada Okan buruk formasyon belirlesin şimdiden tor sara lemina üzerine hiç biri yedek kalmaz
Lemina tabiki orta sahada oynamak zorunda. Versatil özelliği ekstra birşey. Sakatlık ceza durumunda stoper yedeğin de aynı zamanda. Metehana mecbur kalmayalım yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt