Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konusunda katılmıyorum.Her zamanki gibi beceriksizliğin kitabını yazdılar.
Becerisizlik konusuna katılıyorum çünkü yapmayı planladıkları transferlerin hiç birini yapamadılar; butun transferler spontane oldu. Ama Batshuayi yerine Morata, Demirbay yerine Lemina, Ziyech yerine Kutucu transferleri faydalı olacak transferler.

Okan buruk'a göre trippier sağ sol kanat bek oynar. Lemina 6-8 sağ bek oynar. Üstüne bir de alayım bokele'yi stoper oynatırım orta saha oynatırım ulan çok mu canım sıkıldı forvet bile oynatırım. 3 transfer 8 bölge ohh tamam şuan heyecandan uyuyamıyordur.

Niyetim ifb kadrosunu övmek değil, ortadaki plansızlığı göstermek. Elindeki son iki yılın şampiyon kadrosundaki stoperini bedavaya yolluyorsan ya daha iyisini alırsın ya da göndermezsin. Sakatlar çok demeyin, Yunus harici kadromuz bu zaten. Jakobs'u artık sildim.

Morata-Milan ilişkisi iyi gitse alamazdın, Gardi olmasa yine alamazdın, Lemina kadro dışı kalmasa alamazdın, Arabistan işi yatmasa yine alamazdın. Kutucu, Eyüp topçusu olmasa alamazdın. Yani kimseyi kendi becerileri ile alabildikleri yok. Başkan çıkıp bizzat görüşüp Eren Elmalı'yı bile alamadı. Altyapı topçun Yunus'un menajeri bile seni sıkıştırabiliyor.

Screenshot_1.webp
Screenshot_2.webp

Yazın 50 milyon euro bonservis harcadılar, fazlasıyla maaş da verdiler, aksak bir kadroyla sezona girdik, utanıp istifa etmediler.

Hiçbirşey yokmuş gibi bunlarla devre arası da devam ettik, şampiyonluğu satmaktan öte bir durum değil bu, takım eksik niteliği geçtim nicelik yok çoğu bölgede.

Ne kadar rezil insanlar bunlar akıl erdiremiyorum

Çok kötü oldu yav. Aurier’de yapılan hatanın aynısı oldu. İçi geçmiş bitik adamları özellikle bek olarak sokmayın şu kulübe artık.

Trippier için saydığın özelliklerin çoğu Kaan’da da var.

İnşallah bizi yanıltır da Meunier tarzı bir performans gösterir

Bi yasakli kaynak ne diyorsa buda aynisini diyor. Yasaklanmali bence bu da

Bennacer firsat transferi olmazmiydi? 1 + 12 Milyon zorunlu olmayan opsiyonla kiralamis Marsilya. Formunu bulursa, bizim ligde en iyi OSlerden biri Olurdu herhalde.

Takımın ilk 11'de kağıt üzerinde 1 tane ihtiyacı vardı ya 1.

Diğer tüm mevkilerde en azından 11 oyuncusu yazıyorsun. Sağ bekte ise Jelert düşünülmüyor, mecburiyetten Kaan oynuyor.

Ve biz o mevkiye son güne kadar adam bulamayıp bari Trippier kiralayalım diyoruz. Yaşı 35. Rezillik bu.

bu transfer düğümünde bence hocanın ne oynayacağına dair kararsızlığı da etkili oldu

stoper mi sağ bek mi sol bek mi onde de santrafor mu 9,5 mu ne olduğu belli olmayan arayışlar var

mesela kanat bek alacaksan niye sağa alıyoruz

bana göre kanat bek olarak sallai de baris da jelert de sağda oynar

asıl alınacaksa sola alınsın

yok kafada jacobsu sola koyarım 4lu oynarim varsa o zaman trippier ne alaka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt