Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.311
- 22.950
- 1.433
Ee transfer yok mu hala yani. Daha 300 küsür sayfa var nasıl edeceğiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önce alirsin sonra satarsinRezilliğin baştan olacağı belliydi zaten yazın ne olduysa aynısı oldu. Lemina transferi şaşırttı o kadar. Acilen Avrupa transfer dönemi ile bizim transfer döneminin aynı zamana denk gelmesi gerek. Fırsat diye diye eldekileri satıp işleri daha da kötü hale getiriyorlar.
Apo yedeğe alınacaksa iki stoper alınması gerekir. Stoper almayı bırak eldekini gönderiyor adamlar.Bence de abdulkerm yedeğe alınmalı, her maç sol tarafımız yol geçen hanı oluyor. Okan hoca abdul küsmesin triplerine girmez inş
Üfff demir gibi semsert olduk
70 milyon euro limit varmış bunun hepsini kullanmayacaklar diyor sanki hepsini kullanacaklarını düşünen vardı.Bunlar cidden sıyırmış. Kimse dünya yıldızı istemiyor ki? Adam akıllı eksikleri tamamlayın yeter. Takım yıldız kaynıyor zaten.
Transfer konusunda katılmıyorum.Her zamanki gibi beceriksizliğin kitabını yazdılar.Ben Trippier'i çok izledim. Gecen senenin ikinci yarisi formdan düşmeye başladı ama Turkiye liginde 1.5 sene kesin is yapar. Bu surede Jelert'in gelişim göstermesi beklenir; gösterirse Jelert'le devam edilir. Su anda oraya genc biri alinacaksa Jelert'i takımda tutmanın hiç bir anlamı yok.
Bizim yönetimin en büyük şansı Osimhen oldu; berbat gecen bir transfer donemini tek başına kurtardı. Morata, Kutucu ve Lemina geldi; Batshuyi, Zaha ve Ziyech'den kurtulduk; birde saglam bir stoper alınırsa bence çok iyi bir ara transfer sezonu geçirmiş olacağız; tabi bu transferlerin hiç biri plananmis bir şekilde yapilmis transferler degil, tamamen şansına.
Mertensde sadece duran toplarda var.Yaptığı asistlerin çoğu bu şekilde.
Bu takımda şapkadan tavşan çıkardı dediğimiz tek adam yunus.Hem ligde hem avrupada çok krıtik zamanlarda çıktı ortaya.
Ondada istikrar sorunu ve fizik kalite sorunu var.
Ama hala transfer bakmıyoruz bu bölgeler için.Sanki anadolu takımlarına karşı bizi stoperler bekler falan kurtaracak…
Mükemmel soruLan madem nelssonu vebalıymış gibi apar topar niye kiralık yolladınız![]()