Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ee transfer yok mu hala yani. Daha 300 küsür sayfa var nasıl edeceğiz

Lemina peters stoper firsat bey ahmetcan kaplan yerli solbek bey🫠

Nasıl bir bütçe varsa. Stopere 25 veriliyor diğer taraftan beş kuruş çıkmıyor.

Stoper için geç kaldık zaten nelssondan kötüsü geleceği kesin gibi.Gürcü harici yok herhalde kimse iyi olup alinabilecek

Rezilliğin baştan olacağı belliydi zaten yazın ne olduysa aynısı oldu. Lemina transferi şaşırttı o kadar. Acilen Avrupa transfer dönemi ile bizim transfer döneminin aynı zamana denk gelmesi gerek. Fırsat diye diye eldekileri satıp işleri daha da kötü hale getiriyorlar.
Önce alirsin sonra satarsin

Morata icin milanla anlastik, moratayla da öyle

Herifler dedi hersey tamam ama imzalari yerine birini alirsak atacaz, yoksa vermiyoz

Bu kadar basit arkadas, biz gelen gidene satiyoz, kiraliyoz ortada yerine adam yok

Böyle beceriksizlik görmedim

Trippie mi? Bek gibi efor gerektiren bi mevkide 35e merdiven dayamis birini almak da ne bileyim

Yorum yapmiyorum artik

Bunlar cidden sıyırmış. Kimse dünya yıldızı istemiyor ki? Adam akıllı eksikleri tamamlayın yeter. Takım yıldız kaynıyor zaten.
70 milyon euro limit varmış bunun hepsini kullanmayacaklar diyor sanki hepsini kullanacaklarını düşünen vardı.

Ben Trippier'i çok izledim. Gecen senenin ikinci yarisi formdan düşmeye başladı ama Turkiye liginde 1.5 sene kesin is yapar. Bu surede Jelert'in gelişim göstermesi beklenir; gösterirse Jelert'le devam edilir. Su anda oraya genc biri alinacaksa Jelert'i takımda tutmanın hiç bir anlamı yok.
Bizim yönetimin en büyük şansı Osimhen oldu; berbat gecen bir transfer donemini tek başına kurtardı. Morata, Kutucu ve Lemina geldi; Batshuyi, Zaha ve Ziyech'den kurtulduk; birde saglam bir stoper alınırsa bence çok iyi bir ara transfer sezonu geçirmiş olacağız; tabi bu transferlerin hiç biri plananmis bir şekilde yapilmis transferler degil, tamamen şansına.
Transfer konusunda katılmıyorum.Her zamanki gibi beceriksizliğin kitabını yazdılar.

Mertensde sadece duran toplarda var.Yaptığı asistlerin çoğu bu şekilde.
Bu takımda şapkadan tavşan çıkardı dediğimiz tek adam yunus.Hem ligde hem avrupada çok krıtik zamanlarda çıktı ortaya.
Ondada istikrar sorunu ve fizik kalite sorunu var.
Ama hala transfer bakmıyoruz bu bölgeler için.Sanki anadolu takımlarına karşı bizi stoperler bekler falan kurtaracak…

Stoper bek peşinde koşmaktan hücumu unuttuk. Stoper ve bek idare eder ama hücum idare etmez.

BERT PUT

Neden kimse bu tetikci tartışmalı fbtö VAR hakeminden bahsetmiyor????? Linkedin profiline göre yarı profesyonel bir hakem, yani profesyonel bile değil.

https://www.linkedin.com/in/bert-pu...ia&utm_content=profile&utm_medium=android_app

1000097609.webp

Son düzenleme:
Bunların pahalı transfer yapmaması hayrımıza olabilir.

Piyasada stoper kalmadi ki, kalanlar icin de herkes 20+ ister

Kimseyi alamicaklar ya da bok gibi stoper getirecekler

Arkadaşlar mahmut recevik twitine gülüyorsunuz da hakikaten öyle olacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt