Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen tchathouayi da alalım sallaiyle falan da beraber ne kadar akılsiz,düşük teknik adam varsa onlarla skor üretip maç almaya çalışalım.Takimin teknik kalitesi artmalı trippier gelsin

Fırsat transferi bekliyoruz deyip istemedikleri adamlara mecbur kalacaklarını biz öğrendik bunlar hala öğrenemedi. Fırsat transferi ihtiyaç olmaz ekstra transfer olur osimhen, zaniolo gibi

Rezilliğin baştan olacağı belliydi zaten yazın ne olduysa aynısı oldu. Lemina transferi şaşırttı o kadar. Onu da stoper alamayıp arkada kullanırlarsa hiç şaşırmam. Acilen Avrupa transfer dönemi ile bizim transfer döneminin aynı zamana denk gelmesi gerek. Fırsat diye diye eldekileri satıp işleri daha da kötü hale getiriyorlar.

Stoper alınacak bence ama ben ona rağmen Lemina'yı stoperde değerlendirme ihtimalini yüksek görüyorum. Şöyle söyleyeyim benim kadrom Muslera- Lemina- Sanchez- X -X- Torreira- Sara- Barış- Mertens(Yunus)- Morata- Osimhen gibi bir şey bekliyorum ben. Bardakçı'yı yedeğe atıyorum yani.
Bence de abdulkerm yedeğe alınmalı, her maç sol tarafımız yol geçen hanı oluyor. Okan hoca abdul küsmesin triplerine girmez inş

kadro yaz dönemi transfer bittiginde de eksikti
hala eksik

böyle yönetim olmaz
dünyada kadrosunu 5 eksikle birakan takim yok
ona itiraz etmiyorumda yazın yapamadığın işi kışın oturmayabilecek adamlarla fazla maliyete çözmek transfer yapamamış olmak kadar kötü iş olur.

sosyal medya baskisiyla lemina
borca karsilik ahmed
bir de gardi morata'yi getirdi

eylül'de transfer kapandiginda belli olan eksikler hala giderilmedi

Plansızlığı, beceriksizliği eleştir de. Saçma yerden eleştirmiş. Aynı anda sadece 1 oyuncu ile görüşme gibi bir limit yok sonuçta ortada. Ayrı mevkiler.
Menajerin işi oyuncu önermek zaten.clichy nerdeyse bize geliyodu ama kendisi ile yeterince ilgilendigimizi hissetmediği icin tercih etmemiş bizi öyle dedi

Yine 25 milyonluk adamlardan açıp çöpleri doldurdular takıma
Böyle olacağını havada isimler uçuşurken sanırım ocağın ilk haftası yazmıştım. 2-3 şubat ilk transfer- 4-5 şubat 2.transfer-eğer olacaksa kalanları da 13 şubata kalır demiştim

Artık bu kulübün transfer davranışlarında alim olduk

Derdimiz Lemina değil, o iş bitti.

Stoper ve bek gerekiyor bu takıma.

Topla iyi oyuncu sorunu var hücumda, koca devre Yunusla Mertens’in ayağına baktık yetmedi mi

1 maçı da çok sevdiğiniz Sallai alsaydı

Antep 50 tane hücum etti kanattan, bakıyorsun hücumda zaten yok, ileri geri yapıyor diye adam övüyorsak ben de yaparım onu
Mertensde sadece duran toplarda var.Yaptığı asistlerin çoğu bu şekilde.
Bu takımda şapkadan tavşan çıkardı dediğimiz tek adam yunus.Hem ligde hem avrupada çok krıtik zamanlarda çıktı ortaya.
Ondada istikrar sorunu ve fizik kalite sorunu var.
Ama hala transfer bakmıyoruz bu bölgeler için.Sanki anadolu takımlarına karşı bizi stoperler bekler falan kurtaracak…

Plansızlığı, beceriksizliği eleştir de. Saçma yerden eleştirmiş. Aynı anda sadece 1 oyuncu ile görüşme gibi bir limit yok sonuçta ortada. Ayrı mevkiler.

Bu bombos herif, 2 sene once morutan cicaldau alip lige domine ederiz diyen adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt