- 26 Ocak 2021
- 41.485
- 40.770
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Batuhan Hatipoğlu beni gecen sparring de dövdü yav, gözüm hala morBoks idmani bir hayli uzun sürmüş @Murat Durmaz![]()
Büyük rezillik''Mika için 20 milyon gözden çıkarıldı''
''Ön taraf için bütçe ayrıldı, defans hattına kiralık isimler bakılacak''
''Morata sonrası bütçe defans bölgesine ayrıldı, planlamada değişiklik oldu''
''Pavlovic için 25 milyon teklif edildi, Danso için 25 milyon teklif edildi''
Bugün;
Ayaklar yorgana göre uzatılacak. Limitin tamamı harcanmayacak.
Bonus;
Transfer dönemi açılmadan önce HY: ''GS öyle isimler getirmeyi düşünüyor ki Sallai bile Avrupa listesine bildirilmeyebilir''
Sonunu bildiğimiz şeyleri takip edip durduk işte.
Stoper alınacak bence ama ben ona rağmen Lemina'yı stoperde değerlendirme ihtimalini yüksek görüyorum. Şöyle söyleyeyim benim kadrom Muslera- Lemina- Sanchez- X -X- Torreira- Sara- Barış- Mertens(Yunus)- Morata- Osimhen gibi bir şey bekliyorum ben. Bardakçı'yı yedeğe atıyorum yani.Reis oynamasına oynar hatta oynamışlığı da var ama neden ortasahada faydalanmayalım neden stopere mahkum edelim bu ne saçmalık, nelsson varken stoper lazımken yolladın üstüne stoper almaycajmısın
devre arasında bu denli transfer yapılmaz yavsag bek
stoper
sol bek
orta saha
kanat/10 numara
hepsi lazim ama lemina'dan sonra birak 4 oyuncuyu 1 oyuncu bile alamayacaklar muhtemelen.
kadro yaz dönemi transfer bittiginde de eksiktidevre arasında bu denli transfer yapılmaz yav
nelsson giti - stoper şart
ortashaya destek şart
kanat/bek şart
bats - alvaro işide mantıklı iyi iş.
lemina ortasah + stoper(zorda kalırsan)
stoper + bek halletsinler yeter artar.
Transferlerin hemen sonrası,İstifaya çağırmak için ne bekleniyor
Profesyonel adam demir gibi vücudu varTrippier adamin dibidir
katki saglar
kemik gibi adam