- 3 Temmuz 2012
- 139.568
- 87.987
- 5.338
Haluk Yürekli: "Bugünden itibaren Avrupa'da kimse sana iyi stoperini vermez.
haluk aglayabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haluk Yürekli: "Bugünden itibaren Avrupa'da kimse sana iyi stoperini vermez.
Eyvah zeytinimizi kim dolandirdiHakanım zeytin 10 bin tl dolandırılmış onu araştırıyoruz
Gökhan Dinç: "Ayağını yorganına göre uzatmayı düşünen bir yönetim var."
Gökhan Dinç: "Bana kalırsa sağ bek ve stoper aldıktan sonra bu iş bitirilecek diye düşünüyorum."
Laportr ne maaş alıyor araştırmak lzımhaluk aglayabilir
Edit: renkdaş sallamasyon bilgi dediğin herhaldeOe jose lgante klibi paylaşmîş Sami Yen'de rezil etmemiz lazım piçi
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
Isten geldim bro spätschichtNerdeydin
Öyle 20-25 m euro stoper için beklemeyin diyor anladığım 5-6 m euro'ya ortalama biri gelecekmiş aslında tutarlı söyledi.Jakobs ? Jelert maliyetleri ? Sallai maliyeti ?
zaten bunları yapan çok harcama yapmasın
üstteki demeçle tutarlı bir düşünce değil gibi.
Kevin aldik de alamadık bruyne belli degilOh be eve geldim
Kime aldik
Kime sattik
Kime kiraladik
Kime soyulduk
Koca camia bunlara cevap verebilecek bir gavat bulamıyor muyuz? Gavattan gavat anlar
Eyvah zeytinimizi kim dolandirdi
dinliyorum (geriden biraz)Öyle 20-25 m euro stoper için beklemeyin diyor anladığım 5-6 m euro'ya ortalama biri gelecekmiş aslında tutarlı söyledi.
Kolay gelsin dostumIsten geldim bro spätschicht
Ben Trippier'i çok izledim. Gecen senenin ikinci yarisi formdan düşmeye başladı ama Turkiye liginde 1.5 sene kesin is yapar. Bu surede Jelert'in gelişim göstermesi beklenir; gösterirse Jelert'le devam edilir. Su anda oraya genc biri alinacaksa Jelert'i takımda tutmanın hiç bir anlamı yok.Trippier müthiş bir zeka ve teknik..Gerçekten bu yaşta ingiltere milli takımı gibi inanılmaz geniş bir kadroda oynaması çok net kalite göstergesi..
Ama bizim kadro çok defolu.Oyun ve takım savunması yerlerde.Kadro atletizm olarak geride..
Gelirse bu oyunla bu adamı rezil etme durumu çok büyük ihtimal..
Nereden tutsan elinde kalıyor..Bazen sinirle başımızdakiler transfer falan yapmamalı diyorum.Ama aklıma namussuz şerefsiz şikeciler,satılık medya geliyor ve ne kadar fazla adam alırsak o kadar iyi diyorum.Ben iddaa ediyorum bu takım şampiyon olacak.Ama bu yönetimin ekstra hiçbir karkısı olmuş olmayacak.
Şu klüpde yönetici olmak büyük şans.Yöneticilik yapmakda çok basit.İstediğin kadar rezil transfer yap 3,4 tane üst düzey isim al zaten şampiyon oluyorsun.
Ama işte bu beceriksizlik avrupaya ve ekonomiyi düzeltmeye yetmiyor.
Boks idmani bir hayli uzun sürmüş @Murat DurmazOh be eve geldim
Kime aldik
Kime sattik
Kime kiraladik
Kime soyulduk

Haluk Yürekli: "Eğer stoperi Avrupa listesine yazamazsa sayısal olarakta eksik kalacak."
dinliyorum (geriden biraz)
o zaman full tivitter saçmalığıydı Dansoya teklifler , mikautadze'ye teklifler falan filan balondu full.
harbiden Metin Öztürk'ün "3 şubata kadar vaktimiz var"ı %100 doğru çıktı...