Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle 20-25 m euro stoper için beklemeyin diyor anladığım 5-6 m euro'ya ortalama biri gelecekmiş aslında tutarlı söyledi.
dinliyorum (geriden biraz)

o zaman full tivitter saçmalığıydı Dansoya teklifler , mikautadze'ye teklifler falan filan balondu full.

harbiden Metin Öztürk'ün "3 şubata kadar vaktimiz var"ı %100 doğru çıktı...

Trippier müthiş bir zeka ve teknik..Gerçekten bu yaşta ingiltere milli takımı gibi inanılmaz geniş bir kadroda oynaması çok net kalite göstergesi..
Ama bizim kadro çok defolu.Oyun ve takım savunması yerlerde.Kadro atletizm olarak geride..
Gelirse bu oyunla bu adamı rezil etme durumu çok büyük ihtimal..

Nereden tutsan elinde kalıyor..Bazen sinirle başımızdakiler transfer falan yapmamalı diyorum.Ama aklıma namussuz şerefsiz şikeciler,satılık medya geliyor ve ne kadar fazla adam alırsak o kadar iyi diyorum.Ben iddaa ediyorum bu takım şampiyon olacak.Ama bu yönetimin ekstra hiçbir karkısı olmuş olmayacak.
Şu klüpde yönetici olmak büyük şans.Yöneticilik yapmakda çok basit.İstediğin kadar rezil transfer yap 3,4 tane üst düzey isim al zaten şampiyon oluyorsun.
Ama işte bu beceriksizlik avrupaya ve ekonomiyi düzeltmeye yetmiyor.
Ben Trippier'i çok izledim. Gecen senenin ikinci yarisi formdan düşmeye başladı ama Turkiye liginde 1.5 sene kesin is yapar. Bu surede Jelert'in gelişim göstermesi beklenir; gösterirse Jelert'le devam edilir. Su anda oraya genc biri alinacaksa Jelert'i takımda tutmanın hiç bir anlamı yok.
Bizim yönetimin en büyük şansı Osimhen oldu; berbat gecen bir transfer donemini tek başına kurtardı. Morata, Kutucu ve Lemina geldi; Batshuyi, Zaha ve Ziyech'den kurtulduk; birde saglam bir stoper alınırsa bence çok iyi bir ara transfer sezonu geçirmiş olacağız; tabi bu transferlerin hiç biri plananmis bir şekilde yapilmis transferler degil, tamamen şansına.

dinliyorum (geriden biraz)

o zaman full tivitter saçmalığıydı Dansoya teklifler , mikautadze'ye teklifler falan filan balondu full.

harbiden Metin Öztürk'ün "3 şubata kadar vaktimiz var"ı %100 doğru çıktı...

yok bence cok istedigimiz biri olsa danso gibi alacagiz ama bizim istediklerimiz bize gelmek istemiyor. pavlovic gibi. muhtemelen listede bunlarin altinda almak istedigimiz eleman da wolves’a gitti dun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt