Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanlız icardinin dönmesi bile takımda ki havaya olumlu etki etmiş gitsin diyordum ama herif takımı oynamadan bişe toparlıyor psikolojik etken adam

Fm charlari bilir ki vitik iyi bir stoperdir 2 3 sene oynatıp primere iyi paraya okutulur ama fm de

Vitik tam Okan beyin rahatlıkla mideye indireceği bir profil, gelmesin.

Okan beye yüksek profilli bir stoper alacaksın ki yemeye çapı yetmeyecek.

Persembe’ye kalmaz ustad son gun persembe gecesi

Bugun acıklanır bence

Sence ?
Ne zaman gordun son gunun son 3 4 saatkne kadar hareket olmayip " evet gs uefa lsitesine ek isim yazdiramiyir.." yorumcular" abi zaten avrupada gidisatta olmayacagi belli, lige donmus okan hoca belli, ptesiye kadar bekelyelim oyle konusuruz" yorumlarina hazirla kendini

Bugün yine hiç bir şey olmaz ama yarın UEFA listesinin son günü olduğu akıllarına geldiğinde paçalar tutuşur , büyük bir panik ve kaos olur

sol kanat bek almak daha mantıklı olacak sanki ama hiç konuşulmuyor

Bence Barış solda daha iyi ya... Garip ama sol bekte de sağ bekten iyi oynuyordu... 4'lüde ön kanatlarda iki tarafta da iyi ve kötü performanslarını izledik, o yüzden ön kanat için hangi kanatta daha iyi seçemiyorum ama bek olduğu zaman solda daha iyi gibi geliyor bana... Antep'e karşı da solda döktürdü bence...

Barış solda iyi olunca da (hatta Sallai de bence solda iyi oynadı son maç) bence sağa almak daha mantıklı. Zaten sadece solda oynayan Jakobs var, zorda kalırsan solda oynayacak Yunus ve Berkan da var. Sağa almak daha mantıklı geliyor bana böyle düşününce.

AYRICA eğer gelen oyuncu dörtlüde de sağ bek oynayabilen biri olursa bu sezon değilse bile gelecek yıllarda dörtlü oynama ihtimalimiz için de sağ bek çözmüş oluruz. Solda en azından Jakobs var dörtlüde sol bek oynayacak mesela ama sağda sadece Kaan var, Jelert şimdilik oynayabilir gibi hissettirmiyor dörtlüde.

Vitik için ağır diyorlar, ne kadar makul bir seçim muamma o sebeple. Ha şu an çok seçim yapma durumumuz yok.

Bu arada ben çok iyi hatırlıyorum; sanırım Davinson alınmadan önceydi, yine stoper arayışlarımızda Vitik'in adı geçmişti. Zaten akılda kalıcı bir ismi var. Hatta yöneticiler Prag'da görüşüyor şu an menajeriyle falan diye söylentiler bile çıkmıştı ama herhalde alamamıştık o zaman.

Yani bir ihtimal scout ekibimizle falan uzun zamandır takip ettiğimiz bir isim olabilir. Fikir yürütme tabi bu.

iyi adam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt