Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Stoper transferini perşembe gününe kadar biteremezlerse, zaten Uefa listesine en fazla 3 yeni isim (sallai, morata, lemina) ekleyebiliyoruz, bu yüzden transferde acele etmeyeceğiz açıklamasina hazir miyiz ?

Trusty için acil teklif yapılıp getirilsin

aponun yedeğe çekilmesi şart artık

Bu arada FM 2024 şubattaki son güncellemesinde hızına 14, hızlanmasına 15 vermiş galiba. Ne kadar ciddiye alırsınız bilmem ama...

Stoper transferini perşembe gününe kadar biteremezlerse, zaten Uefa listesine en fazla 3 yeni isim (sallai, morata, lemina) ekleyebiliyoruz, bu yüzden transferde acele etmeyeceğiz açıklamasina hazir miyiz ?

Eğer Avrupa'da 1 tur bile olsa geçme hedefimiz varsa stoper o listeye eklenmesi gereken ilk isim. Morata'dan bile önemli bence. Morata da hayli önemli yanlış anlaşılmasın ama UEFA Morata'yı yazarsan stoper yazdırmam dese atıyorum bir sebepten, Morata'yı yazmam stoperi yazarım, tabi düzgünce birini alırsak...

David zima tutmamisti kreijci nasıl oynuyor bilmiyorum da tutmuyor bu çek stoperler.

Nerde bu translar??

Bizim için ideal transfer Vitik gibi adamlar
Genç, kendi takımının sürekli ilk 11 oyuncusu, üçlü defansın sağ stoperi, milli takıma kadar yükselmiş.
Pavlovic, Danso gibi adamlar buraya gelmez, gelme ihtimali olsa da zaten mevcut yönetim getiremezdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt