Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alinir da, 7M luk adami 13-14M e kitlerler. 1M maas verecegin adama 2.5M verirsin. Olan gene bizim paralara olur. Ins kus tasa carpar da potensiyelli iyi birine denk gelirler.
Bu durumda almayalım üstat kimseyi

1 milyon euroya oynayan ama sesi çıkmıyor diye tripli denilen adamı gönderip daha kötüsüne daha çok para vermeye gerek yok

Şu Gürcü'yü 10 bons 1 maaşa alabiliyorsak alalım

Davinson gibi world class seviyeye çıkmış adam değilse stopere yüksek maaş verilmemeli

City yeni anlaşma yapıyor ama biz yaşlı sakat falan diyip burun büküyoruz. He pahalı dersin onu anlarım

kdb cityden gitmek istesin interinden realine bayerninden barcasına psgsinden juvesine kadar her takım önüne 20 milyonluk kontrat koyar senelik 😂

kdbnin geleceğini sanmanız çok komik
hele hele ağır adam istemiyoruz diyenler dahada komik 😂

shakiri gelse o da çok faydalı olurdu hem yetenekli hem çalışkan
Evet çok beğendiğim bir herifti o da ama Podolski olmuş ve world class görmüş bir adamdı, sadece 10 m euro bonservise alacaktık, istikrar seviyesi zaten belli, zamanında çok sevilen Kewell'ın daha iyi versiyonuydu tam bir skor makinesiydi.

bugün bir podolski olsa osimhenle birlikte 352de şimdiye kadar 14 gol 10 asisti rahat vardı

morata hep pas takımlarında oynamış
bizim kaos futbolunda ne yapar çekincelerim var

kdb cityden gitmek istesin interinden realine bayerninden barcasına psgsinden juvesine kadar her takım önüne 20 milyonluk kontrat koyar senelik 😂

kdbnin geleceğini sanmanız çok komik
hele hele ağır adam istemiyoruz diyenler dahada komik 😂
Normalde böyle oyun zekası yüksek adamlara asla karşı çıkmam, Mertens geldiğinde de iş yapacağından emindim mesela ama KDB'nin son hali bana aşırı kötü geldi, yürüyecek hali bile yok gibiydi sahada.

Bel dönmediğinden o çevikliği de gitmiş, topla hala iş yapar ama bu hali kalıcıysa ciddi manada kötü, çok dar alanda oynayabilir.

Her şeye rağmen alınsın denilebilir de durum bu

3lü defansa değil de 3lü orta sahaya geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mertensin koşacak hali kalmadı artık.

IMG_7338.webp

Lemina ya yazın ya seneye arabistana doğru gider demiştik bu anlaşma da onu gösteriyor. Gelip güzel bir dönem geçirip borcunu ödeyecek sonra da gidip biraz para kasacak.

Bu durumda almayalım üstat kimseyi

1 milyon euroya oynayan ama sesi çıkmıyor diye tripli denilen adamı gönderip daha kötüsüne daha çok para vermeye gerek yok

Şu Gürcü'yü 10 bons 1 maaşa alabiliyorsak alalım

Davinson gibi world class seviyeye çıkmış adam değilse stopere yüksek maaş verilmemeli
Valla su anda oyle bir durum icindeyiz ki, ne desem hakli da olabiliriz haksiz da...

Okan hocanin oyununda Apo ve Kaan yerine hizli ve fuleli adam olmasi lazim ki, sistemi ise yarasin. Simdi ileride bu kadar yatirim yapilmisken - Osimhen 11M, Morata o civar - simdi stoperler alinmazsa, cok yazik olacak.

Diger taraftan Erden Timur disinda, bizim bu paralari car cur etmeyecek bir tane yonetici yok. Hal böyle olunca da, diyorum ki, şampiyon olalim direkt CL gidelim diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt