Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.238
- 6.899
- 1.738
Abdülkerim le idare edeceğiz belli ki sene sonuna kadar. Sene sonu sol stoper elzem.Pavlovic bizi kurtaracaktı apodan.
Dogal olarak o yaşta gelmek istemedi bu topraklara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdülkerim le idare edeceğiz belli ki sene sonuna kadar. Sene sonu sol stoper elzem.Pavlovic bizi kurtaracaktı apodan.
Dogal olarak o yaşta gelmek istemedi bu topraklara
Tüm sol ayaklı stoperler kurudu. Hepsi soruldu, hiçbiri alınamadı. Disasi'yi sol ayaklı olmadığı için istemedi Okan Hoca. Sonunda dımdızlak ortada kaldık.Vitik yerine sol ayaklı stoper alsak daha iyi değil mi?
Bu durumda almayalım üstat kimseyiAlinir da, 7M luk adami 13-14M e kitlerler. 1M maas verecegin adama 2.5M verirsin. Olan gene bizim paralara olur. Ins kus tasa carpar da potensiyelli iyi birine denk gelirler.
ne yapsin istenmeyince. yasmi tutsun? rashicayi resmen ziyech ayyasi yüzünden almadik.cimbom için ölen adam blowtaşa mı gider
shakiri gelse o da çok faydalı olurdu hem yetenekli hem çalışkanPodolski'yi kapa bildirip alamadığımız dönem alabilseydik efsanemiz olurdu 150-200 gol civarında gol, 100 gol civarı da asistle
O dönem Shaqiri'ye çok üzülündü ama asıl üzülünecek adam oydu
Hepsi de vasat yaah ah lemina gibi cimbom icin ölen topculari alacaksin iste, denayer, rashica, gedson. simdi ne takim olurdu.
isminin altına Tag olarak yazmalı bu@Hakan Motz şikemperver biri oldugumuzu ogrendim az once
Sağlam olduğunda o oynamalı zatenJakobs saglam olsa o oynar sol stoperde
Evet çok beğendiğim bir herifti o da ama Podolski olmuş ve world class görmüş bir adamdı, sadece 10 m euro bonservise alacaktık, istikrar seviyesi zaten belli, zamanında çok sevilen Kewell'ın daha iyi versiyonuydu tam bir skor makinesiydi.shakiri gelse o da çok faydalı olurdu hem yetenekli hem çalışkan
Normalde böyle oyun zekası yüksek adamlara asla karşı çıkmam, Mertens geldiğinde de iş yapacağından emindim mesela ama KDB'nin son hali bana aşırı kötü geldi, yürüyecek hali bile yok gibiydi sahada.kdb cityden gitmek istesin interinden realine bayerninden barcasına psgsinden juvesine kadar her takım önüne 20 milyonluk kontrat koyar senelik
kdbnin geleceğini sanmanız çok komik
hele hele ağır adam istemiyoruz diyenler dahada komik![]()
Valla su anda oyle bir durum icindeyiz ki, ne desem hakli da olabiliriz haksiz da...Bu durumda almayalım üstat kimseyi
1 milyon euroya oynayan ama sesi çıkmıyor diye tripli denilen adamı gönderip daha kötüsüne daha çok para vermeye gerek yok
Şu Gürcü'yü 10 bons 1 maaşa alabiliyorsak alalım
Davinson gibi world class seviyeye çıkmış adam değilse stopere yüksek maaş verilmemeli
Morata nerde admin?3lü defansa değil de 3lü orta sahaya geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mertensin koşacak hali kalmadı artık.
Ekli dosyayı görüntüle 278271