Sümer Muhsin
Parçalı Üye
- 4 Ağustos 2019
- 3.281
- 3.465
- 1.198
fifa’da daha 3 gun once de winter almistim tesadufen yasiyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
eger cidden prag 'a ugramissa ucak . tarafima surpriz olur.Ben bu *Vitik denen herife çok soğuktum ama
1) Boyunun uzun olması (1.93 m)
2) Şampiyonluk yarışı olayını bilmesi (ikisi şampiyonluk üç kupası var)
3) Milli oyuncu olması
4) FM'de hızının 14 hızlanmasının 15 çevikliğinin 11 olması (demek ki seri bir herif)*
Bu donelere bakınca €15m'yi verin Vitik'i alın diyorum
Gerekli olan bütün şansları verdi Okan hoca. Hatta geçen sene Sanchezi oturttu onu oynattı, ama beyfendide 5 karış surat, isteksizlik, sürekli gitme isteği.. vb. tjk maçında fişi çekildi bence.1 senedir herhün gitcem diyen adamı napcaktık.Vitik'i alacaksak Nelson'u niye yolladık. Ya Okan hoca bitirdin gül gibi stoperi senin iş bilmezliğin yüzünden yine girecek milyonlar kıçımıza
De winter ya zorlayin lan
Bence ya stoper, yada sağkanat bek alcaklar, hangisi olursabunlar stoper alamazsa napacağız? Durum oraya gidiyor
sa
de bruynenin forma numarasi belli oldu mu
Bu da böyle diyor
JørgensenALİM PATLAT ULAN 8 TRANSFERLİ BİR KADRO
1 maçta hata yaptı diye 15 milyonluk stoperi bitiremezsin. Herkes hatalı ama bir OKAN hatasız yani.Gerekli olan bütün şansları verdi Okan hoca. Hatta geçen sene Sanchezi oturttu onu oynattı, ama beyfendide 5 karış surat, isteksizlik, sürekli gitme isteği.. vb. tjk maçında fişi çekildi bence.1 senedir herhün gitcem diyen adamı napcaktık.