Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu *Vitik denen herife çok soğuktum ama

1) Boyunun uzun olması (1.93 m)
2) Şampiyonluk yarışı olayını bilmesi (ikisi şampiyonluk üç kupası var)
3) Milli oyuncu olması
4) FM'de hızının 14 hızlanmasının 15 çevikliğinin 11 olması (demek ki seri bir herif)*

Bu donelere bakınca €15m'yi verin Vitik'i alın diyorum
eger cidden prag 'a ugramissa ucak . tarafima surpriz olur.
dun sevgili @V. Haydar Geven da bu *isme deginmisti , akabinde nacizane bir iki yorum yazmistim yanit babinda .
dun de dedigim gibi ,*makul ucrete olmasinin treni coktan kacti . gecmiste fio 10 vermisti. kabul edilmemisti.
ki , suan , mac sayisi ve oyun kalitesi olarak daha da tecrubelendi .

tecrube dedim de, bu yetenek oyle boyle degil uefa da daha *17 yasinda maca cikarak daha o gunlerden tarafima bu sinyali veriyordu . sonrasinda , priske hocamin da tetrisatindan gectiginden,kendisi daha da bi dikkatimi cekti .
tarafim adina esnek derinlik ve versatile nuanslariyla - multi ve all around familya oyuncular dan - .defansin defans geneli ve ekstra olarak dm'de de oynayabilitesi ile kisa ve uzun vade de modern futbol adina bu gibi kayda deger skalasi dolayli derinlikli prototip .

@ * ilk izledigim zamanlar salt *hiz degil *pace konusunda da uzun boyuna ragmen bolgesindekilere nazaran fark ettiriyordu .

dun de dedigim gibi , tum bunlar goreceli elbette . yorumum - $ - bagimsizdir .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

Vitik'i alacaksak Nelson'u niye yolladık. Ya Okan hoca bitirdin gül gibi stoperi senin iş bilmezliğin yüzünden yine girecek milyonlar kıçımıza
Gerekli olan bütün şansları verdi Okan hoca. Hatta geçen sene Sanchezi oturttu onu oynattı, ama beyfendide 5 karış surat, isteksizlik, sürekli gitme isteği.. vb. tjk maçında fişi çekildi bence.1 senedir herhün gitcem diyen adamı napcaktık.

Anketteki şıklar havuz problemi gibi

Thinking What GIF by Warwick Brown

Nelsonun videolarını izlesen şimdi kopenhagdan almaya kalksan 15 den aşağı alamazsin,biz nelsonu bedava yolladik degersizlestirdik ve yerine 15.milyon verip stoper arıyoruz. İyimser olarak düşünürsek zarar 25-30 milyon euro.

ingiliz muhabirler de bruyneyi söyledi mi

yoksa pek inandirici degil

Gerekli olan bütün şansları verdi Okan hoca. Hatta geçen sene Sanchezi oturttu onu oynattı, ama beyfendide 5 karış surat, isteksizlik, sürekli gitme isteği.. vb. tjk maçında fişi çekildi bence.1 senedir herhün gitcem diyen adamı napcaktık.
1 maçta hata yaptı diye 15 milyonluk stoperi bitiremezsin. Herkes hatalı ama bir OKAN hatasız yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt