Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Davinson'un son maclarda dusen formu yukselsin diye hemserisini yanina aliyoruz yani.

En-Nesyri ve Dzeko ile kafa topuna ciktigini hayal ediyorum ve hayalim bombok bir yere gidiyor.

Ama bunu sadece boyundan dolayi dusunuyorum. Oyuncu hakkinda hic bilgim yok. Hayirlisi.

Adanademir maçı gelse de izlesek cuestayi bi an önce

Bu cuestayı hiç izlemedim niye tüm forum çöplüyor acaba çok mu kötü adam, bu arada sarışın olsa bende çöplerdim şakasız sırf siyahi diye çöplemiyorum izlememe rağmen. Siyahi ise en azından hızı vardır en kötü yani
Menajer önerisi, istatistiklerde emin bayrama ezilmiş, genk'de yedek. Uzaydan baksan bile çöp olduğu anlaşılıyor

Opoku 1,97 imiş bu herif zıplayınca kaç oluyor lan 2,07 falan mı tam bir deve

Bizim yöneticiler topçu falan tanımaz, menajer adam getirir onu alırlar.

Yaşananları unutmuyorum. Ligin ikinci yarısı Davinson sakat olmadığı halde Nelsson iyi oynadığı için kesmedi hoca.

Ayrıca kimse sevabına oynamıyor burda. Kendisi profesyonellikle alakası olmayan işler yapmıştır, buna rağmen taraftar sırtını dönmemiştir. Nelsson a gereken imkan verilmedi hakkı yendi falan ben öyle düşünmüyorum. İyi günler.
Yok bir de kesseydi zahmet olmuş. Galibiyet rekoru kıran ilk 11'i bozsaydı.

Zaten ilk bozduğu maç içerdeki fb maçı Davinson 11 başladı onda da yenildik seri bitti.

Opokuya çökelim 5-6milyona o da hafif kazma ama boy pos var hava toplarının hepsini alır

Kısa adam alacaktıysak Konya'dan Bazoer'i alsaydık daha iyiydi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt