- 20 Mayıs 2011
- 23.356
- 10.325
- 1.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim olduğunu geçtim Tr den Tr ye biten rakamların fahiş liğini konuşmaya gerek yok bence.Ya opoku kim de 7ye vermiyorlar reis allah askina
Çok ağır küfürler etme noktasındayımYakup sıkmış
Hocam senin yazdığın doğru değil yanlış hatırlıyorsun.nurullah yazdigin dogru degil. davinson sakatligi gectigi halde son yaptigimiz galibiyet serisinde iyi oynadigi icin nelsson’u kesmek istemedi hoca ve son haftaya kadar 11 oynatti.
nelsson’un arizasi iyiligi kotulugunden ziyade eslestigi forvetlerle teknik heyet birlikte orta saha cizgisine dek cik dedigi halde oraya cikmamasi.
bu arada daha okan buruk gelmeden o yaz zaten gitmek istiyordu ve marcao transfer oldugu icin kendisi zor bela ikna edilmese 3 senedir olmayacakti bile.
2 stoper transferi olacaksa biri kule diğeri Cuesta olacaksa kesin istiyorum. Bu tarz adama da ihtiyaç duyuyorsun bazı maçlarda.
Üşütüp hasta olacak montu nerede bunun
Yok ya iyi oyuncu olsa da o paralar verilmemeli.9 istemiş, verir bence. Ayrıca Göksel federasyon başkanlığına hazırlanıyor. Çok ta diretmez, oy lazım
İfb maçında Dzekoya kafa atmıştı dimi, ama hakkaten sağlam stoper, bizim maçtan aklımda kalmıştı uyuz olmuştum197lik bir ganali stoperin sakar olmama ihtimali yok