Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.163
- 51.167
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Darbogazdalar mi? Oyle haberler mi cikti? Ben gormedim de, biliyorsan sen yaziver bari.Anderlecht paraya muhtaç 1 kulüp
Serbest kalma bedeli falan bile olabilir bu arada
Acildi hadi gozun aydin.Açın şu trans marktı ulan kimseyi tanımıyorum
İkisi de gelmez o haldeGSC Frankowski ve Simic etrafında konsolide olmuş gibi gözükmekte
Evet.

Üstad meslek neAcildi hadi gozun aydin.
%1.000.000İkisi de gelmez o halde![]()
![]()
Simic için yabancı yorumları derleyeyim ..
En önemli özellikleri lider ruhlu - Mentailtesi ve iş ahlakı yuksekmis ..
Pozisyon alması ve pasları da oldukça iyiymiş.. Çoğu kişi daimi olarak Milandan ayrılmasına şaşırmış opsiyon veya pay nasıl konulmaz diyorlar..
35+ üstü satar bunu anderlecht diyenler olmuş . Gercekci olanlar yürüyün gidin işinize 35 üstü kaç adam satmış anderlecht demiş hele de bir stoper için
Karşı taraf da bu çocuk Sırp Milli takımının stoperi olacak o paralar eder rahatlıkla demiş..
Genel olarak Milandan gönderildiği dönemki yorumlara baktım belli ki Maldini istememiş o dönem ..
kiralık teklif etmişiz. kiralık tabii bırakmazlarAdamlar bırakmak istemiyor para değil mevzu
Yol dizaynÜstad meslek ne
Ne is yapiyorsun abdde
Yönetim tırt da genel olarak taraftar da bir halttan anlıyor diyemeyiz. Plansızlığı sonuna kadar eleştirmek lazım tabi.Yönetim bir b.ktan anlamadığı için sağdan soldan menajer kazığı topladığı için taraftar mecburen müdahil oluyor. Yoksa taraftar bu çileyi çekmeye bayılmıyor
anderlech fbtö maçında oynayabilir şerhi koysalarAnderlecht paraya muhtaç 1 kulüp
Serbest kalma bedeli falan bile olabilir bu arada

Avl yazmayacak zaten görün bakınmerak ettiğim husus
Lemina işinde Okan hoca ortasaha istemiyor diye yayıldı...
ama Lemina alında - yani başkan taraftar için mi aldı lemina'yı
ya okan hoca oynatmazsa doğru dürüst? ya da AVL ye yazmazsa ?
Yaniyorrrrrrrrrrrr