Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biraz takımı yaşlandıran hamle olur, o da 30 olmuş ama Frankowski yine idare eder tercih gibi...

Hücum kanadından bozma ofansif bir kanat bek oyuncusu, defansif özellikleri vasat ama çalışkanlığı yüksek, çok fizikli de değil Jelert gibi çelimsiz de değil. Jelert'in gelişim ve adaptasyon sürecinde birkaç sene kullanılabilir. Yalnız dörtlüde ideal bir sağ bek değil. Yarın öbür gün dörtlüye dönersek pek sağ bek oynayamaz, yani oynamışlığı var ama ideal değil.

Hani olm bir haber çıktı ardından 10 haber daha çıkmış 1 saat içerisinde...

Simic için yabancı yorumları derleyeyim ..

En önemli özellikleri lider ruhlu - Mentailtesi ve iş ahlakı yuksekmis ..
Pozisyon alması ve pasları da oldukça iyiymiş.. Çoğu kişi daimi olarak Milandan ayrılmasına şaşırmış opsiyon veya pay nasıl konulmaz diyorlar..
35+ üstü satar bunu anderlecht diyenler olmuş . Gercekci olanlar yürüyün gidin işinize 35 üstü kaç adam satmış anderlecht demiş hele de bir stoper için 😂
Karşı taraf da bu çocuk Sırp Milli takımının stoperi olacak o paralar eder rahatlıkla demiş..

Genel olarak Milandan gönderildiği dönemki yorumlara baktım belli ki Maldini istememiş o dönem ..

Simic için yabancı yorumları derleyeyim ..

En önemli özellikleri lider ruhlu - Mentailtesi ve iş ahlakı yuksekmis ..
Pozisyon alması ve pasları da oldukça iyiymiş.. Çoğu kişi daimi olarak Milandan ayrılmasına şaşırmış opsiyon veya pay nasıl konulmaz diyorlar..
35+ üstü satar bunu anderlecht diyenler olmuş . Gercekci olanlar yürüyün gidin işinize 35 üstü kaç adam satmış anderlecht demiş hele de bir stoper için 😂
Karşı taraf da bu çocuk Sırp Milli takımının stoperi olacak o paralar eder rahatlıkla demiş..

Genel olarak Milandan gönderildiği dönemki yorumlara baktım belli ki Maldini istememiş o dönem ..

Mental veya disiplin problemleri olabilir o zaman. Ancak şu an o kadar da armutun sapı, üzümün çöpü diyecek durumda değiliz. Daha genç Florya suyuyla düzeltiriz o problemleri varsa diyeceğiz...

Yönetim bir b.ktan anlamadığı için sağdan soldan menajer kazığı topladığı için taraftar mecburen müdahil oluyor. Yoksa taraftar bu çileyi çekmeye bayılmıyor
Yönetim tırt da genel olarak taraftar da bir halttan anlıyor diyemeyiz. Plansızlığı sonuna kadar eleştirmek lazım tabi.

merak ettiğim husus

Lemina işinde Okan hoca ortasaha istemiyor diye yayıldı...

ama Lemina alında - yani başkan taraftar için mi aldı lemina'yı

ya okan hoca oynatmazsa doğru dürüst? ya da AVL ye yazmazsa ?
Avl yazmayacak zaten görün bakın

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt