Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.908
- 8.587
- 2.068
Kulüp tarihi boyunca yemediği red di bu 15 günde yedi. Büyük başarı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan hoca Şuan çok afedersin götü kurtarıp kendini garantiye almak için herkesi ister istemedi muhabbetleri palavaramerak ettiğim husus
Lemina işinde Okan hoca ortasaha istemiyor diye yayıldı...
ama Lemina alındı - yani başkan taraftar için mi aldı lemina'yı
ya okan hoca oynatmazsa doğru dürüst? ya da AVL ye yazmazsa ?
Frankowski görüslerin nedir üstadAndlerlecht parayı seviyorsa en mümkünü simic gibi.sonra vitik
Bunlar bildiğimiz red ler, bilmediğimiz kimbilir kaç tane varYetişkin bir ahlatçı günde 3 red yiyebilir
Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY
kendini kurtarma gibi bir sıkıntısı olduğunu sanmıyormOkan hoca Şuan çok afedersin götü kurtarıp kendini garantiye almak için herkesi ister istemedi muhabbetleri palavara
Madem kabul ediyor e niye dönmüyot
Çok eleştiri yedi rtaş adam taraftarın bu kadar istediği adamı ben istemiyorum diye tutturup taraftarla zıtlaşmazkendini kurtarma gibi bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorm
zaten öyle bir durumda yok - olsa bile kontratı gayet şişkin.
Cuestayı alamayız reis bize yedirmezlerCuesta yi bize kitlicekler
Yav çocuk İspanya ümit milli takım stoperi 10 dakika izleyen geleceğinin parlak olduğunu bilir zaten hangi zeka küpü arkadaş bunları yönlendiriyor anlamıyorum. Uğraştık demek için imkansız adamların peşinde koşuyorlar. Ulan red yemediğimiz adam kalmadı.Hah bi bu yarek eksikti
bu konularda ya 0 stresle kral ilan ediyoruzÇok eleştiri yedi rtaş adam taraftarın bu kadar istediği adamı ben istemiyorum diye tutturup taraftarla zıtlaşmaz