Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kulüp tarihi boyunca yemediği red di bu 15 günde yedi. Büyük başarı.

merak ettiğim husus

Lemina işinde Okan hoca ortasaha istemiyor diye yayıldı...

ama Lemina alındı - yani başkan taraftar için mi aldı lemina'yı

ya okan hoca oynatmazsa doğru dürüst? ya da AVL ye yazmazsa ?
Okan hoca Şuan çok afedersin götü kurtarıp kendini garantiye almak için herkesi ister istemedi muhabbetleri palavara

1000010017.webp

Okan hoca Şuan çok afedersin götü kurtarıp kendini garantiye almak için herkesi ister istemedi muhabbetleri palavara
kendini kurtarma gibi bir sıkıntısı olduğunu sanmıyorm

zaten öyle bir durumda yok - olsa bile kontratı gayet şişkin.

13 Ocakta stoper lazımdı hatta yılbaşından önce son maçta Kayseri maçıydı Skriniar ismi düşmüştü. Ulan hiç mi yedek oyuncu yoktu 1.5 aydır adam alamadınız üstüne elindeki stoperi yolladın allah kahretsin sizi ya.

Bu yönetim ve teknik heyet transfer konusunda yaşatmadıkları rezalet kalmadı. En az yönetim kadar teknik heyette suçlu kimse kusura bakmasın. 3 yılda yüzlerce çöp topçu geldi hala çöp Cuesta peşinde koşuyorlar

Hah bi bu yarek eksikti
Yav çocuk İspanya ümit milli takım stoperi 10 dakika izleyen geleceğinin parlak olduğunu bilir zaten hangi zeka küpü arkadaş bunları yönlendiriyor anlamıyorum. Uğraştık demek için imkansız adamların peşinde koşuyorlar. Ulan red yemediğimiz adam kalmadı.

32 yaşındaki mataya ki banko +3 4 ü de vardır adamın tipi 37 38 buna 8 milyon veren şerefsizdir. Bu habere inanmıyorum

Çok eleştiri yedi rtaş adam taraftarın bu kadar istediği adamı ben istemiyorum diye tutturup taraftarla zıtlaşmaz
bu konularda ya 0 stresle kral ilan ediyoruz
ya da 100 seviyede baskılıyoruz.

ortamız yok - iç yüzünü biz bilemeyiz hiç bir şeyin.

kadromuz drinleşsin en büyük iş oyunu sağlamlaştırması - onu yapınca işimiz kolay.

bardağın dolu tarafından yaklaşmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt