Ahmet Okan
Büyük Kaptan
- 9 Mayıs 2015
- 27.415
- 14.100
- 1.498
Frankowski İlkay simiç mükemmel olurSimic zorlaniyor.gurcu stoper olmadi.2.alternatif vitik,3.cusu eric dier belliki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Frankowski İlkay simiç mükemmel olurSimic zorlaniyor.gurcu stoper olmadi.2.alternatif vitik,3.cusu eric dier belliki
boyu olmayan şeyin işlevi oluyor mu yaw.Cuesta'nın boyu kısa da işlevi nasıl acaba?
Lens de salakti formda oyuncusunu kiralayacak. 10dk sonra lens teklifi red etti haberi gelir
Sofa 181 diyor ama aramızda 2cm’in lafı olmaz.cuesta 1.79mus dogru mu
Ben istemedim o gün yazdıklarımızda ortada.ndombeleyi istedik gibi üstad
burda begenmeyen görmedım pek
gelme terör varCarlos Cuesta kulübünden, Galatasaray’ın teklifini kabul etmesini istiyor. (@CLMerlo)
Cuesta: "Galatasaray'a gitmek istiyorum"
Galatasaray'da %1 > %99 o yüzden %50'yse bu iş olmaz. Para var halen kiralama teklifi yapıyoruz Dursun başkanın B.B keyfi için oyuncuda alamıyoruz.
kalkınca kafaya 2m oluyormuşboyu olmayan şeyin işlevi oluyor mu yaw.
bi cisim yaklaşıyor
Uzatması ayrı sarılıyormuş bende öğle duydun takınca 1.85kalkınca kafaya 2m oluyormuş
Lens de salakti formda oyuncusunu kiralayacak. 10dk sonra lens teklifi red etti haberi gelir
üç ihtimal varYani nasil mata eşşeğine 8e çıkıp 6-7 pawlowskiye ok denmiyor enteresan
Şaka bir yana gömüyoruz ediyoruz ama ayakları sağlamdır belki oyun kurulumunda iyidir hırçın agresif biridir iş yapar belli olmaz bu işler1.80 olan stoperde boya cok takilmaya gerek yok. Bende isterim 1.86-1.88 boyunda birini ama uclu oynayacaksak eger o zaman sag stoper olarak problem olmaz, yeterki hizli ve pozisyon bilgisi iyi olsun. Biraz da sicrama gucu olmali tabi ki kafa toplarinda ezilmesin.