- 3 Temmuz 2012
- 139.563
- 87.984
- 5.338
Ben istemedim o gün yazdıklarımızda ortada.
istemıssınVecino denen çöpten 10 kat iyidir. Hoş gelmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben istemedim o gün yazdıklarımızda ortada.
istemıssınVecino denen çöpten 10 kat iyidir. Hoş gelmiş.
Mevcut savunmamızda hava topu problemi olmasa dediğin doğru ama uzun top oynayan takımlara karşı fazla hava topu kaybeden bir defansımız var zaten1.80 olan stoperde boya cok takilmaya gerek yok. Bende isterim 1.86-1.88 boyunda birini ama uclu oynayacaksak eger o zaman sag stoper olarak problem olmaz, yeterki hizli ve pozisyon bilgisi iyi olsun. Biraz da sicrama gucu olmali tabi ki kafa toplarinda ezilmesin.
Müthis diziPrison break izliyorum ilk defa ama su an bulent ersoy dinleyesim geldi
Ahh ah aburissi reizMüthis dizi
okan hoca nelsson a 3lüde guvenmıyorStoper görüşmelerinde çok güvendiğin isimler yoktuysa nasıl bırakırsın arkadaş Nelsson'u zırt diye?
HOCA ÜÇLÜ OYNAYACAĞIM DİYE AÇIK AÇIK DEMİŞKEN BİR DE...
Kafayı sıyırıcam kafayı...
Okan Hoca bu işlerin ne kadar içinde bilemem. Ama ben TD ben olsam ve bana bunu yaşatsalar yöneticilere birkaç yumruk aşk eder ondan sonra da istifamı bile basmadan çeker giderim gelmem bir daha işe mişe... Arkamdan sözleşmemi feshetsinler kovsunlar, prosedür ne ise uğraşsınlar, şeyimde bile olmaz...
stoperde işlevden ziyade bence boy önemli hele 3 lüde ele biz hava toplarında bu kadar berbatkenCuesta'nın boyu kısa da işlevi nasıl acaba?
Frankowskiw gelsin stopere kim gelirse okeyim ŞuanGece 11 sonrasi arkadaslar simic de öyle bence