Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gerçekten bu fırsat transferi diye, transferi diğer ülkelerde kapanmasını beklemek salaklık. O anca bir tane olur ekstra olarak alırsın. Kadroya kalite katacaksa. Sen asıl bölgelere olan eksiğini bu döneme birakamazsin. Diğer Ülkelerde transfer kapandığı için açıkken alabileceğin oyuncu sayısı yüzde kapanınca 3 e düşüyor. Adamlar planlı bı kere kimse yedeğini bile vermiyor.

Lan ndombele olmadiysa sadece kendi sucu mu? Birazda yararlanmasini bilecen oyunculardan. Istemedigini oynatmiyor iste örnegin nelsson jelert filan fistik. Gecen sezon sonlara dogru ziyech neler yapti. Olmasa belki sampiyon olamiyorduk. Sonra ndombele nelsson ziyech tüh kaka.

Cannavaro, İvan cordoba, mascherano bunlar cuesta dan kat kat kısa hepsi büyük takım stoperi döneminin en önemli stoperleriydi, boy işi hikaye, ben Sancheze güveniyorum, adanmışlık ve istek olacak oyuncuda, Bülent Korkmaz efsane kaptanımız boyu çok mu uzundu sanki, Cuesta fiyat performans oyuncusu bizim aradığımız hız ve sertlikte mevcut, fanteziye gerek yok alıp geçelim.

Ya Nelsson'a güvenmiyor da yerinde esen yelleri m güveniyor? Genk'in kısa çöpüne mi güveniyor? Öyle saçma şey olur mu?

O da işin içindeyse onun da Allah belasını versin o ayrı. Yani yönetime "benim onayladığım iyi bir stoper imzayı atıp kapıdan içeri gitmeden Nelsson'un gidişini onaylarsanız istifa ederim, sizi de rezil ederim medya önünde" demediyse mesela onun da köküne kibrit suyu...

Ben kendim TD olsam manasında söyledim ayrıca zaten. Nelsson'u hiç beğenmesem ve gitmesini onaylasam bile, önce yerine benim beğendiğim bir adam gelecek, sonra Nelsson gidecek, yoksa ananızı bellerim derdim kısacası...
ÜSTAD

okan hocanın gözünde nelsson yok hükmünde

yerine berkanı falan soktu biri sakatlanınca düşün yani

genkin stoperide son sıradaymıs listenin ama sonucta listeye koymus

Iyi stoper almayan bıraksın yönetimi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5 subati 6 subata baglayan gece ve 6 subat gun boyu dedim.12den sonra guzel inşallah.herhalde coşkunuz cuesta icin olmaz olmamalı
Olm sen nasıl bir şizosun ya
Neyin kafasını yaşıyosun

Avrupa liste bildrimi zaten 6sında yapılacak ne olacaksa bugün ve yarın olacak zaten

Şu rollenmeye bak yav ahahah tarih vermiş bide helal ya nasıl bildin valla bravo

1738783131653.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt