Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.864
- 66.898
- 5.003
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence de iyiMata yaşına göre cok iyi topçu
Iflas olayi kalmadi gibi. Iyi para topladilar.lyon iflas edecekti C.matayı 8e vermiyor. versenize kardeşim. yoksa kuesta fln alacaklar.
Saydığın adamlar pozisyon bilgisi üst düzey sıçrama kabiliyeti yüksek lider stoperlerdi. Cuesta hava'dan iyi değil genk taraftarının dedigi pozisyonunu kaybediyor maç içinde uyuyor ee atletizm desen ahım şahım atletizm'i yok . Sırf transfer olsun diye transfer mi yapalım. Senin özelinde söylemiyorum boyu kısa stoper muhabbeti geçince hemen söylenen isimler cannavaro,Cordoba komik oluyor.Cannavaro, İvan cordoba, mascherano bunlar cuesta dan kat kat kısa hepsi büyük takım stoperi döneminin en önemli stoperleriydi, boy işi hikaye, ben Sancheze güveniyorum, adanmışlık ve istek olacak oyuncuda, Bülent Korkmaz efsane kaptanımız boyu çok mu uzundu sanki, Cuesta fiyat performans oyuncusu bizim aradığımız hız ve sertlikte mevcut, fanteziye gerek yok alıp geçelim.
sıtmaya razı olun diyorsun yani. Daha iyi bir seçenek var, istifa edip defolup gitsinler. Bütçesi varken bile düzgün bir stoper bulmaktan aciz bir yönetimCuesta muesta istemezken üçlünün sağında Metehan oynayacak haberiniz olsun
Lemina oynar en kötü. Bu gidişle öyle olacakCuesta muesta istemezken üçlünün sağında Metehan oynayacak haberiniz olsun
messi de kisa boyluydu arkadaslar