- 3 Temmuz 2012
- 139.543
- 87.976
- 5.338
BEYLER
benficadan isim bakın
benficadan isim bakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
belki 1 hafta önce gitsek o paraya verirlerdi de şimdi vermezler benceSamiyen 6-7 mye vermeye hazır dedi lens, bizimkiler neyi bekliyor bilen yok. Ya da bilgi kolpa
clauss'un bir super sezonu vardi. frankowski yillardir ayni istikrarla oynuyor.Clauss ve lens uçup kaçtığında baya izlemiştim o sene lensi. Bu frank uclu osda sağ sol iç rahat oynar. 3lunun her iki kanadında kanat bek olur. Yıllar evvel önermiş olmam lazım burda tek sıkıntı bu şuan
Kesin öyledir
Bilinmedik bir herif değil reis. Lens ve Frank Haise baya popülerdi bir iki sene evvel. İzleyeni çoktu
Süper bir ekleme olur bizim için ya o yüzden ihtimal vermiyorum.clauss'un bir super sezonu vardi. frankowski yillardir ayni istikrarla oynuyor.
İyi akşamlar
Bu Polonyalılarda iş var. Zalevski, Simansky kaçtı bu Frankovskı hatta Urbansky (10 numara, kanat) gibi oyuncuları almak lazımFrankowski
Harika topcu bu arada keşke gelse
inan stoper şu an umrumda değil - biri gelsin ama Frankowski de kesin gelsin modundayım.Kesin öyledir
BEYLER
benficadan isim bakın
Taraftarin protesto ettigi hiç bir transfer tutmaz çünkü oyuncu iki mac kotu oynasa taraftar homurdanmaya, ıslıklamaya baslar.Cuesta belki iyi çıkar biz yanılırız öyle olmasını umuyorum
Ertan RT attı gider bunu alırlar hem sağ bek hem stoper transferi yaptık diye övünürler.
Üstat topçu tutturma işi çok zor yaw. Saldım o işleri patlasam da umrumda olmuyor. Onlarca profesyonel var onlar düşünsünİyi bir heriftir de bro senin iyi dediğin 3 gün yaşıyor o canımı sıktı ..
Şöyle sağlam bir oyuncu tuttur da at üstündeki ölü toprağını![]()
Duyum verecek gibi giriş yaptım dostum dinliyoruz