Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riva rezilliğinden sonra gidip aynı herifi tekrar seçersen, karaborsa biletle kulübü soyanlara sesini çıkarmazsan, üstüne mafya babalarının katıldığı kongrede ona yetki verirsen, bir de yetmiyormuş gibi tribünlerde büyük başkan tezahüratları yaparsan yaşadığın her şey müstehaktır.

Daha durun Florya ihalesinin sonucu belli olsun asıl yaygara o zaman kopacak ama artık her şey için çok geç. Koskoca kulüp çatır çatır satıldı.

Bu oynadığı maçla ilgili bir yazı

Ben çok iyi hatırlıyorum bu herifi analiz etmiştim gelmeden sami de bilir bi ton eksisini yazmıştım 2 sayfa falandı analiz

Mesela taylanın 2021de prime jorginho gibi oynadığı bi süreç var rizeye depte gol attığı,o maç sonu baksan onla ilgili de methiyeler düzmüşümdür ama taylan rezalet bir topçudur

Gelmeden oyuncuyla ilgili görüş bildirip de çuvalladığım var mı bilmiyorum belki 1-2 tanedir

Frankowskinin oynadığı topu Sallai de oynar. Sağ kanada fark yaratacak bir adam alınamıyosa almaya gerek yok. Zaten 3lüye dönüyoruz yeterince adam var oralarda oynayacak. Stoper olmazsa olmaz onu halletmemiz lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt