Burkut Niyazi
Yeni Üye
- 24 Temmuz 2021
- 54
- 54
- 168
küfredip engelle
Ayıp olur ailesi ile az zaman geçirmedik Stuttgarta.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
küfredip engelle
Stuttgartli misinAyıp olur ailesi ile az zaman geçirmedik Stuttgarta.
O defansif açıdan iyide hücumda dusunduruyor. Frankowski iyi orta kesiyor sırf o yüzden istiyorum. Osimhen moratayi beslemek lazimTchachoua
Samet'in o zamanlar futbol konusunda çömezlik dönemleriydi ....
Konuşmanın devamını adminlere yollaEkli dosyayı görüntüle 278479
Beyler burda konuşmayı paylaşamam ama menajeri önermiş bize. Kendisi bu duruma kızmış ve belçikada mutlu olduğunu dedi bana. Yani Simic Transfer olmuyor.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
Ulan bahaneye bak. Sende iyice dolandırıcı Sinan gibi oldun ama bende o gelsin istiyorum Allah kahretsinOkan oynatamazsa ben napım lan ihtiyar suç onun olur
Stuttgartli misin
Valla cuesta gekecekse bile bir defans daha gelecek demektir diye dusunuyorum 1.79 Luk defansla olmaz. Sol stoper oynar kabul ama ortaya kafa yollarında iyi adam lazimgelecek futbolcuyu ezbere eleştirmem izlemeden ama maliyetlerine laf etme ihtimalim olur 1-2 maç sonrasında
yarın geceye kadar sabretmek lazım AVL liste işi için. (sonrasındaki 3 gün ile yarının farkı yok çünkü transfer dönemi olarak - her yer iyi kötü kapalı zaten fiyat oynatcak süre değil)
Bu arada Simiç yedeğe düşmüş takımı 2 yeni stoper çekmiş bu kış dönemi. Olabilitesi var gibi 9-10m gibi
Bu hesabın mevcut yönetimle bir yakınlığı yok, tüm isimleri yazma sebebi de yönetimin plansızlığını göstermek.trasnfer konusunda kesinlikle kullanıldığını düşünüyorum yalan yok.
her haltta haber çıkarıyor olması çok kuşkulndırıyor beni özellikle son süreçte.
yönetime sallasa ne olacak yav, onda bile ne yazacağını söylüyordur bile derim.
güya yöneticilr konuşmama kararı alıyor - gene haber çıkıyor o hesaptan.
ya da yönetim demeyeyimde içerideki sağlam birinin beslediği bir hesap diyeyim
ibrahim - bct kombosu gibi ama daha iyi ilişkisi var gibi.
Yönetimde iletişimin İ si yok - tivitter hesaplarıyla uğraşıyoruz yıllardır, alayından nefret eder hale geldim.
Erden timur en azından gömülmüyordu gene üstü kapalıydıda - tansiyonu alıyordu hemen ortamdan.
Yönetimin paralı kaleminden dinleyelim.
Bir öyle bir böyle oynarsa Samet nalbant 6 ay banlanacaktir kesin bilgi yayinizFrank gelir iyi çıkarsa @Barış Savaş
Kötü çıkarsa @Naci Liboş
6 ay bamlanacak iddia kesinlik kazanmıştır