- 20 Mayıs 2011
- 23.343
- 10.308
- 1.873
Bu arada basına teklif yapıldı diye düşen her haberde Acun ve Yağız tayfası fiyat yükseltmek için tüm kaynaklarını seferber ediyorlar bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin içinde pis kokular var bence8m€ deniyor. O harbiden cok fazla olur.
o isin yurumesi icin yoneticilerin futboldan anlamadigini kabul etmesi lazim once. oyle bir yonetici yok.Bizim kulübün kurumsal bir transfer komitesi kurmasının vakti çoktan geldi. Scout ekibi gibi ve onlarla koordineli çalışacak bir ekip. Yöneticilerimizin %90 ı futbol cahili oluyor genelde, bu iş böyle yürümez
Onlar önce kendi gtlerindeki deliğe baksın, giren çıkan belli değil, Kdumun mallarıBu arada basına teklif yapıldı diye düşen her haberde Acun ve Yağız tayfası fiyat yükseltmek için tüm kaynaklarını seferber ediyorlar bence.
Camia, genel kurul bu işi gündeme getirmeli gerekirse. Kulübün kronik ve büyük bir sorunu buo isin yurumesi icin yoneticilerin futboldan anlamadigini kabul etmesi lazim once. oyle bir yonetici yok.
Sanmiyorum, is bilmezlik iste.İşin içinde pis kokular var bence
Bu adama 8 milyon vermek işbilmezlikten öte bence.Sanmiyorum, is bilmezlik iste.
Muslera
Kaan - Sanchez - Cueste
Sallai - Torreira - Lemina - Baris
Sara
Osimhen - Morata
Bence makul.
Fizik gucu yuksek, ortalama yas harika, sampiyon olacak kadro.
Apokerin, Yunus, Mertens, Ahmed de katki saglayacak.
Demirbay ve Berkan bonus.
Jelerts filan. Isbilmezlik iste. Arada kafayi yiyorlar.Bu adama 8 milyon vermek işbilmezlikten öte bence.
En azindan söylenen fiyatlara yapmasinlar.Ben hayla olmaz falan diye düşünüyorum, yani bu çok büyük hainlik, yapmazlar yahu