Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 63.609
- 77.962
- 4.218
Kalede de Muslera....Hava toplarında çok sıkıntımız vardı şimdi dahada cok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalede de Muslera....Hava toplarında çok sıkıntımız vardı şimdi dahada cok
Son paragrafta yazdığın çoğu şeye katılıyorum zaten. Benim yazdığım şeylerden yönetimi aklamaya çalıştığım hissi falan oluştu sende galiba. Öyle bir durum yok. Batırdılar her zamanki gibi toparlamaya çalışıyorlar işte. Bugün ne yapılırsa iyi oluru yazmaya çalıştım. İsmi geçenlerin arasında dağlar kadar fark yok. Sanki masada Van Dijk ve Samet Akaydın var ve biz Samet'i tercih ediyoruz gibi konuşuyor bir çok üye. Hepsi belli bir seviyede işte.
Profilinden belli oluyor.cuesta icime siniyo gibi
güncelde şöylemi olduk stoper tandeminde Cuesta Davinson Apo
farazi ornek aramaya gerek yok. bu eleman kagıt uzerinde nelsson'dan iyi mi?Van Dijk vs Samet yok belki ama...
Nasıl anlatayım... Yasin Özcan vs Rayyan Baniya gibi bir durum var... Mesela...
aynı taraftayızCuesta hakkında yapılan yorumlar Sara transferine verilen tepkiler gibi.
umarim sonu da sara gibi olur
Bize yarayan ozellikleri olan bi oyuncu gibi duruyor. Cabukluk ve güç bunlardan ikisi. Devamını gelirse hep beraber goruruz.
cuesta 3cm kısa diye kafa golü yemeyizCuesta ilk 11 çıkarsa Fener maçında onun kontrol ettiği alana atılan ve rakip santraforun sırtında Cuesta varken rahatça aldığı orta mesafeli uzun toplardan sonra geliştirecekleri ataklardan en az bir pozisyon, sağ kanattan solak bir hücumcunun arka direğe keseceği orta sonucu Cuesta'nın rahat vurduracağı bir kafa sonucu en az bir pozisyon, bir de duran topta adamını kaçırdığı için vurdurduğu kafa olursa en az üç pozisyon vereceğimizi, bunlar sonucu da en az 2 gol falan yedireceğini şimdiden yazıyorum...
Cuesta yetersiz kalır da Kaan ilk 11 çıkarsa o da 1 tane penaltı falan yaptırır zaten...
cuesta gelınce ben
Bu kadar taktığına göre Eyüp'lü Luccas Claro Osimhen'e kafa topu vermediğinde neler düşünmüştün merak ettim şimdi.Cuesta ilk 11 çıkarsa Fener maçında onun kontrol ettiği alana atılan ve rakip santraforun sırtında Cuesta varken rahatça aldığı orta mesafeli uzun toplardan sonra geliştirecekleri ataklardan en az bir pozisyon, sağ kanattan solak bir hücumcunun arka direğe keseceği orta sonucu Cuesta'nın rahat vurduracağı bir kafa sonucu en az bir pozisyon, bir de duran topta adamını kaçırdığı için vurdurduğu kafa olursa en az üç pozisyon vereceğimizi, bunlar sonucu da en az 2 gol falan yedireceğini şimdiden yazıyorum...
Cuesta yetersiz kalır da Kaan ilk 11 çıkarsa o da 1 tane penaltı falan yaptırır zaten...
Prag'in kadrosunda stoper fazlaligi varsa Vitik'i satabilir, Vitik çok iyi bir stoperde olabilir ama bu bizim yönetimin iş bilmez ve beceriksiz olduğu gercegini hiç değiştirmez. Zaten Vitik yerine Cuesta'ya gittilerse tahminen Prag'dan ret cevabida almış olabilirler.Tabi ki öyle.
Gerçi Prag zaten 2 stoper almış, ikisi de sezon boyu Çek liginde banko oynamış genç stoperler. Elinde bolca stoper var yani. CL'den de elenmiş, sadece ligde ve kupada devam ediyor. Ligde de kopmuş gibi bir şey. Yani biraz kesenin ağzını açarsan satar aslında Vitik'i. Böyle örnekler de olabiliyor.
Ancak benim o mesajım Cuesta transferini oyuncuyu çok iyi izlememiş taraftarlar olarak isyan etmenin yanlış olduğuna dair başlayan tartışma için yazılmıştı. Her transfere isyan eden biri değilim. İlle süper kariyerli isimler aramıyorum, ille wonderkid olsun, çok pahalı olsun falan derdinde de değilim. Nadir isyan ederim. Oyuncuya dair olumsuz doneler bulamazsam, bakalım derim, nötr kalırım en azından. Ama Cuesta cidden çok sakat, çok saçma, çok büyük riskli ve sezonu riske edecek derecede yanlış transfer gibi duruyor bence. Onun nedenlerini anlatmaya çalışıyordum orada...
farazi ornek aramaya gerek yok. bu eleman kagıt uzerinde nelsson'dan iyi mi?
en az 10 mac oynadi sag bekte ve hepsinde kotu oynadiAynisini jelertte diyordun, sonuc?
Gerci orda hocanin da hatalari var. Adami sag bek aldik daha bikere kendi yerinde oynatilmadi