Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuesta parasına Yasin Özcan'ı filan almak daha mantıklı. En azından yatırım transferi olur.

Avrupadan çöp harici bir adam alamazsın bu saatten sonra. Fırsat fırsat diye şubatı bekleyin diyenler şemsiyeyi bir tarafımıza açacak şimdi. Hepsi de toz oldu şubat gelince. Geçen transfer döneminden de zerre ders alınmamış belli ki. Bu yönetim tüm kadrosuyla el çektirilmeli Galatasaraydan. Hele de o sinsi Metin Öztürk denen adam asla adaylığı bile düşünmemeli.

harbi yaw

yasin 8e aston villaya gitti

biz 8e cuestayı alıyoruz :asd:

bu nasıl bir saçmalama seviyesi ya adam yedek stoper ne cannavarosu ne ölü doğan süreci neyin kafası bu anlamadım
Asil saçmalayan sizsiniz. Hoca 3’lu oynayacağız dedi, yedek stoper degil, as stoper arıyoruz biz. 8 milyon verip yedek stoper mi alacağız?

1738823821944.webp

Beklesinler 1 hafta daha adam akıllı stoper alsınlar. Avrupa listesine morata, sallai, leminayı yazarsın bitti gitti. Genkin yedek stoperi bizi avrupa sampiyonu mu yapacak az biraz beyninizi kullanın
liste miste umurlarında değil ki her yere saldırıyolar boş boş

Alacağı maaşı merak ediyorum yedek stoperimizin, eğer yıllık 2 milyon Euro falansa tam fecaat

Sen transfer döneminde o kadar rezil işler yap..Hemde göstere göstere bile bile sırf orada reklamını yapmak için ondan sonra ben galatasaraylıyım dee hadi ordan.. sonra taraftar forma alsın onu alsın bunu alsın klübe katkı yapsın..
Şu saaten sonra üç kuruşluk birşey alırsam adam değilim.Yater ulan..Gına geldi iş bilmezliklerinizden..
Göz göre göre sakat adam alanlardan ne beklersin ki..

İSTİFA EDİN İSTİFA..

Üç stoperle oynamayı planlıyoruz ama elimizde 1 tam, 2 yarım stoper var. Bize en az 1 tane tartışılmayacak, net katkı sağlayacak bir oyuncu lazım.

transfer bitirmesini beklediğimiz adamın tek derdi takımla oraya buraya gidip takılmak, reklamını yapmak

ulan ne işin var senin antepte, uçakta batşuayi ortaya 3lü çektir tayfaya diye bağrınıyo herif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt