Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Breivik'i Bjk alıyormuş. İki senedir yazıyorum şu adamı. Sakatlığı atlattıysa bizim ligin tozunu attırır.

Biz üçlü devam edeceksek bek/kanat bek ihtiyacımız yok 2 adet stoper ihtiyacımız var. Birinin bek-stoper karışımı olması daha iyi olur hatta. Çünkü kanat olarak Barış- Sallai-Jakops-Yunus ve Jelert var bir adam daha çok fazla olur.

36 ay vadeli de olsa ceplerinde iyi kötü 20 milyon civarı bir para vardı güya. Sağa sola 18-20 teklif yapıyorlardı. Bu parayla takımı stoper ve sağ beksiz bırakmak, çer çöpe parayı saçmayı planlamak hainliktir. Beceriksizlikten daha çok dolandırıcılıktır bana göre.

genel manada yas itibariyle karsi degilimde bu herif bi kere boydan avantajli degil hizlidir belki? izleyen varmi? iyi yani bu sezon son 2 aydir süre almaya baslamis ilk baslarda oynamiyomus ama
Hızlı olduğu söyleniyor
Ben izlemedim hiç
Şu an herkesin takıldığı şey 8 milyon verilir mi

Haklı olarak

70 küsür yaşında bir adamın egosu, kıskançlığı ve çevresindeki dalkavuklar yüzünden bu durumlara düşüyoruz.
Son 2 senenin bütün kazanımlarını heba etmek üzereler

Gürpınar köyü ihtiyar heyeti gibi yönetimimiz var. Bizim camia bu işe ne zaman çözüm bulacak artık. Yönetilemiyoruz

Okandan da, yönetimden de tiksinmeye başladım. Bunların vizyonu Galatasaray için çok küçük. Hele Okan. Yemediği futbolcu kalmadı. En kaliteliler hariç. Gücü yetse onlarında bitirecek!

NE2213 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt