Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neden oynuyor çünkü kesemezsin öyle sara ve torreira yıl bir anda.Lemina niye stoper oynuyor? O vakit stoper niye bakiyoruz? Anlamsiz seylerden kacinalim.
O kadar kötü yönetilip UEFA kupası almışlığımız var.eğer bu sene de şampiyon olursak valla bu kadar kötü yönetilip 3 sene üst üste şampiyon dünyada tek takım olabiliriz
Sara torreira'yı niye kesiyoruz. Mertens'i kesip 3-5-2 oynamalıyızNeden oynuyor çünkü kesemezsin öyle sara ve torreira yıl bir anda.
Üstelik Okan hiçbir zaman 3 orta saha oynatmadı neden hayal kuruluyor 3ü bir anda oynayacak diye merak ediyorum
Sara mi ilerde oynayacak reisSara torreira'yı niye kesiyoruz. Mertens'i kesip 3-5-2 oynamalıyız
Ödü kopuyor papazlardan biri bana küsecek trip atacak diye. Bukadar otoritesiz hocalık mı olurbakalim leminadan sonra okan buruk nasil tatmin edecek orta saha futbolcularini. kimi kusturecek
Ne satması bize fayda sağlasın o önemli bir şirket değiliz başka takımlar gibi iyi oynasın zaten parası çıkmış olurLemina stoper oynar diye youtubedan duydun heralde Leminanın kariyerinde stoper 6 maçı var. Lemina mecbur kalınırsa stoper oynar hayatında 3lu stoper olarak hic oynamamış bir adam. Hatipoglu akraba degilse başka mantık bulamadım bu cuesta güzellemesinde kusura bakma. Ama görüsüne saygım var umarım 8 milyona alıp üstüne satarız.
mevcutta bana göre ofnasif yönelrini çok geri plana atıyor hocaSara mi ilerde oynayacak reis
Deep 8 degil mi sara yav