Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan bunlar bir yarek bile alamadılar teklif red edilmiş

eğer bu sene de şampiyon olursak valla bu kadar kötü yönetilip 3 sene üst üste şampiyon dünyada tek takım olabiliriz

Cuesta veya Sallaiden birini avrupaya yazacağız, Bana göre Sallai yerine bek oynayacak tek adam Jelert olduğu için Sallai yazılması daha mantıklı değilmi (üçlü oynadığımız düşünerek). Cuesta zaten formayı alamaz kulübede oturur. Ama hoca Cuestayı yazacak son güne yetiştirmeye çalışmalarından belli bu durum.

bakalim leminadan sonra okan buruk nasil tatmin edecek orta saha futbolcularini. kimi kusturecek

bu yönetim çok şanslı mesela osimhen transferi kuş taşa çarptı aldık düşünsene icardi sakat elde olan tek oyuncu batshuayi
fener kış olmadan şampiyon olurdu
arada transfere baktığımızda bence en önemli oyuncu lemina oda arap takımıyla anlaştı suudi yönetimi izin vermedi

İnşallah Cuesta iyi çıkar, başarılı olur, beni de yanıltıp transfer edenlerden özür dilemek zorunda bırakır

yav millet trasnferini bitireli - 2inci devre için kadrosunu tamamlayalı 3 gün olmuş bitmiş gitmiş.

zaten potansiyelli/rotasyon/hazır adamı kim niye verecek saçma kazık yapıştırmadıktan sonra.

Lemina stoper oynar diye youtubedan duydun heralde Leminanın kariyerinde stoper 6 maçı var. Lemina mecbur kalınırsa stoper oynar hayatında 3lu stoper olarak hic oynamamış bir adam. Hatipoglu akraba degilse başka mantık bulamadım bu cuesta güzellemesinde kusura bakma. Ama görüsüne saygım var umarım 8 milyona alıp üstüne satarız.
Ne satması bize fayda sağlasın o önemli bir şirket değiliz başka takımlar gibi iyi oynasın zaten parası çıkmış olur

Kaan: stoper / ön libero
Sanchez: stoper
Bardakçı: stoper
Metehan: stoper (son tercih)
Lemina: ön libero / stoper

Takımda üçlü oynarsak sağ bek yok Kaan stoper oynamak zorunda kalacağı için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt