Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
İnter 3-5-2 sini diyorum. 6 önünde çift 8. Hem defansif olarak da daha sağlamSara mi ilerde oynayacak reis
Deep 8 degil mi sara yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnter 3-5-2 sini diyorum. 6 önünde çift 8. Hem defansif olarak da daha sağlamSara mi ilerde oynayacak reis
Deep 8 degil mi sara yav
Diyorum bunu anlatamıyorum millet devre arasında genç van dyjk bekliyor çok mantıksızyav millet trasnferini bitireli - 2inci devre için kadrosunu tamamlayalı 3 gün olmuş bitmiş gitmiş.
zaten potansiyelli/rotasyon/hazır adamı kim niye verecek saçma kazık yapıştırmadıktan sonra.
türkiyede trasnfer avrupayla eşzamanlı olmalı arkadaşDiyorum bunu anlatamıyorum millet devre arasında genç van dyjk bekliyor çok mantıksız
Cunku orta sahayi cok kolay elini kolunu sallayarak geciyor rakipler ayrica Mertens 3 gunde bir 90 dakikayi kaldiramiyor. Zaten hoca bu inadindan vazgecmezse ve oyunculari daha dogru kullanmazsa bu transferde manasiz olacak. Isin ozeti bu.Neden oynuyor çünkü kesemezsin öyle sara ve torreira yıl bir anda.
Üstelik Okan hiçbir zaman 3 orta saha oynatmadı neden hayal kuruluyor 3ü bir anda oynayacak diye merak ediyorum
Yok ama Yareki izledimCuesta izleyen oldu mu hiç
@Arda SadiCuesta izleyen oldu mu hiç
Nasıl yarek güzelmiYok ama Yareki izledim
O kriz gecirildi zaten. Bundan sonra fazlasi olmaz azgintirci agabeySelamlar , akşam sinir krizlerine hazırlıklı olsun herkes
İzleyen kimse yok Fm profili beğenilmemişCuesta izleyen oldu mu hiç
Cuesta izleyen oldu mu hiç
Ismi gibiNasıl yarek güzelmi
Mert Copa america'da baya izlediCuesta izleyen oldu mu hiç
Öyle yazılıyor.Kim diyor??
Polanyalı güzel oyuncu ama bunlar illa yarek gibi topçuların peşine düşsünlerIsmi gibi
Cuesta izleyen oldu mu hiç
Tamam da bu dediğin aslında duran top yerken çıkan problemler akan oyunda yeren gelen hızlı toplarda bu sene sıçmış durumdayız.Arkaya top atılması kısalıkla ilgili değil hızla ilgili bi problem. 1 tane uzun stoper istenmesinin sebebi defansımızın fazla hava topu mücadelesi kaybetmesi. Apo ve kaan hem arkaya atılan topta ağırlar hem de hava toplarında yeterince iyi değiller artık