Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2025 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca bi maçtan sonra çok iyi oyuncular ile görüşüyoruz o yüzden uzuyor süreç dediği adamlar bunlar işte. Ah okan hoca her sene nasıl inanabiliyorsun bunlara hayret ediyorum gerçekten.

yav millet trasnferini bitireli - 2inci devre için kadrosunu tamamlayalı 3 gün olmuş bitmiş gitmiş.

zaten potansiyelli/rotasyon/hazır adamı kim niye verecek saçma kazık yapıştırmadıktan sonra.
Diyorum bunu anlatamıyorum millet devre arasında genç van dyjk bekliyor çok mantıksız

Neden oynuyor çünkü kesemezsin öyle sara ve torreira yıl bir anda.

Üstelik Okan hiçbir zaman 3 orta saha oynatmadı neden hayal kuruluyor 3ü bir anda oynayacak diye merak ediyorum
Cunku orta sahayi cok kolay elini kolunu sallayarak geciyor rakipler ayrica Mertens 3 gunde bir 90 dakikayi kaldiramiyor. Zaten hoca bu inadindan vazgecmezse ve oyunculari daha dogru kullanmazsa bu transferde manasiz olacak. Isin ozeti bu.

Ayrica hic stoper oynamamis Lemina'yi cok macta sanki stoper oynamis gibi bellemeye gerek yok. Aynisi haftalardir Jakobs icin de yazildi cizildi herif ben stoper oynamayi bilmiyorum dedi sonunda. Buradan yazmasi kolay.

Arkaya top atılması kısalıkla ilgili değil hızla ilgili bi problem. 1 tane uzun stoper istenmesinin sebebi defansımızın fazla hava topu mücadelesi kaybetmesi. Apo ve kaan hem arkaya atılan topta ağırlar hem de hava toplarında yeterince iyi değiller artık
Tamam da bu dediğin aslında duran top yerken çıkan problemler akan oyunda yeren gelen hızlı toplarda bu sene sıçmış durumdayız.
Yerden arkaya, yerden ön direğe gelen toplar bizim için hep gol ile sonuçlandı.
Duran toplarda artık as olacak olan + 2 herif (lemina, morata) var.
Sallai- barış kanadı yaptığında
Sanchez, abdül, osimhen, barış, sallai, morata, lemina, yedeklerden berkan, metrhan.
iyi sayıda eleman var.

Yediğimiz son gollerde kaan ve abdülün hantallığı, artık benim için sövme noktasına gelen boyu ve vücut kas kütlesi iyi derecede olan sol bekin kafa toplarında garip hareketleriyle oldu.

Elimizde takım oyunuyla bildiğimiz tek done atıl kurt diye 2-3 oyuncu seçip bunları takibi bozmaya ve bozan adamların yerlerini doldurmaya yeni piyon olarak gönderme furbolu var.
Elimizdeki kurgu şu anlık bu.

Yoksa bende çok farklı oyuncu gruplarının transfer edilmesini istiyorum.
En azından alıp bu yavaşmış ya diyip nelsson gibi çöp edilmesindense sen istedin ve onay verdin hızlı adam sorumlu sensin diyebiliriz.

Aralık ayında her önüne gelene 25 milyon sıkma ile başlayan dönem transferin açılmasıyla ne 25 milyonu para nerde kısmına evrilmiş durumda. :asd:
30 milyon takviyeyle 4 tane zımba gibi herifi indiremeyenlerin şu takımda yeri yok.
4 milyona portekizden cevik ve sert stoper bulan kulüp mala bağlamış durumda.

O nedenle diyorum ya hedef şampiyonluk ve sonrasında bütün birimleriyle temizlik

Tipik Türk taraftar mantığı her 6 numara stoper oynayabilir. Her uzun boylu bek stoper oynayabilir. Kurtulamadınız şunlardan be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt