Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.854
- 14.741
- 2.623
Malum site yine taraflı davranıp oyuncumuzun boyunu kısa göstermiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üç santime talibimBoy uzaması şarta bağlı opsiyonla gerçekleşecek sanırım
179 olarak gelecek 20 Mac oynarsa geriye kalan 3 santim Genk tarafindan iade edilecek
heis problem oyuncunun bok gibi bir oyuncu olması değil. ha o da problem ama kızılan şey o değil.
sen nelssonu bir şekil tutsan yahut iyi bir stoper alsan, bu adamı da 4-5. stoperin olarak uygun maliyete kadrona katsan kimse bir şey demezdi. 3lü için ortalama üstü 5 stoperin olmalı ztn.
ama gidip 1 ay danso pavlovic falan kovalayıp hepsinden sie yiyip son gün menajerlerin çakmak için yer aradığı adama 6-8 bayılırsan küfrü yersin doğal olarak.
bu adamı transferin açıldığı gün 4 milyona falan alırdın yoksa gerçekten beğeniyor olsan.
ana ihtiyacı son ana bırakmak da farklı bir sövüm sebebi, avrupada transfer bitmiş valencia'nın falan as stoperine teklif yapıyor adamlar dalga geçer gibi.
3 santim bazen çok şey farkederAbi kafayı mı yediniz 182 179 ne fark edecek allah aşkına

Furkan-ibram arasında şöyle bir şey yaşanacak.bu cueasta çöpüne 8 milyon bonservis domaldık asıl önemli olan maaşı kaç olacak 2m euro filan olursa o badem bıyığın bıyıklarına attırırım
Ben de boyumu 1.81 biliyordum askerde bir ölçtüler 1.83 yani boyumuz ortama göre farklılık gösterebilir.
3 cm başka bir uzuvdan eklenmis
Paylaşılan videolara, maç kesitlerine bakarsak Kaan Ayhan vermez formayı.