Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hem geçen yıl hem bu sene Avrupa'da 2 - 3 tur geçme imkanı varken tatminsiz diye suçlanıyoruz.

Madem niye bunu baştan kararlaştırmadınız da kapı kapı dolaştınız italya da ingilterede..
Dursun Özbek taraftarı karşısına almaya devam etsin.. İlk döneninde nasıl gittiğini unuttu..

Mateta işi olmamış Milan'ın böylelikle fb için nkunku ihtimali de kalmadı ama mateta ihtimali oluşması sıkıntı

Dursun'un kafasi zehir gibi demek isterdim ama tabiki oyle birsey yok.
5 milyon euro kiralama bedeli olarak bir de 6 aylık baktığında çok iyi para gibi görünüyor. Lakin hangi takım 30 milyon fiyat biçtiği oyuncusunu isteğe bağlı opsiyonla kiralar ki zorunlu satın alma yada kolay şarta bağlı satın alma desen o zaman olurdu. En mantıklısı Dennis'i almak gibi gözüküyor ve 5-6+ Ahmed'i yada Jelert+ 3 milyon gibi bir paraya almak. Daha iyisini alma şanslarını görmüyorum artık.

AC Milan, dizindeki sakatlık nedeniyle Mateta'yı transfer etmeyecek.

(Kaynak: @DiMarzio )

Mitsjo çöpü sürekli reenkarne olarak geri geliyor bir şekilde giriyor gündeme bıktım. Hep aynı tipler aynı isimler kuzey simülasyon'u gibi lanet gelsin.

Yaprak kipirdamiyor bu nasil is yav son günlere girmemize ragmen bu durum anormal.

1770042716701.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt