Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.094
- 21.100
- 2.233
Hem geçen yıl hem bu sene Avrupa'da 2 - 3 tur geçme imkanı varken tatminsiz diye suçlanıyoruz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim bu gunduzi mi
sevmem ama doğru demiş
5 milyon euro kiralama bedeli olarak bir de 6 aylık baktığında çok iyi para gibi görünüyor. Lakin hangi takım 30 milyon fiyat biçtiği oyuncusunu isteğe bağlı opsiyonla kiralar ki zorunlu satın alma yada kolay şarta bağlı satın alma desen o zaman olurdu. En mantıklısı Dennis'i almak gibi gözüküyor ve 5-6+ Ahmed'i yada Jelert+ 3 milyon gibi bir paraya almak. Daha iyisini alma şanslarını görmüyorum artık.Dursun'un kafasi zehir gibi demek isterdim ama tabiki oyle birsey yok.
Dizi cort herifinMateta işi olmamış Milan'ın böylelikle fb için nkunku ihtimali de kalmadı ama mateta ihtimali oluşması sıkıntı
sanmam ya oynuyor bir de sakatlandığını pek görmedim.Belki 3-4 haftalık bir sorunu vardı milan uğraşmak istemediDizi cort herifin
almanyadan gelipte son dönemde faydalı olan sadece sane var.Hatta buraya portekiz hollanda ve ispanyayıda eklerim.Topçu alacaksan italya fransa ve ingilterenin dışına çıkmayacaksınAlman ligindeki coplerden uzak durmamiz lazim.