Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamın resmine bunu yazmak doğru değil. Belki çok iyi katkı verecek. Tepki gösterilmesi gereken oyuncu değil ki. Bizim beceriksizler.
ben sana garantisini vereyim asla katkı vermeyecek. Suıper lig kotu de Bundesliga da Avrupanın vasat liglerinden birisi, zaten Bayern haric takımlarının durumu belli. Oranın en kotu takımının yedek oyuncusu adam. Tutulan bir yedek de degil kovulan bir adam. Ayrıca adam 6 numara da degil. Midtsjø benzeri vasat bir ortasaha 5 mac oynamadan gider

https://www.google.com/search?sca_e..._XHs7uSAxVncvEDHe_HH44QyNoBKAB6BAgwEAA&ictx=1

Ya Umut ne anlatıyorsun kardeşim sen. Seni bir şirket isteyip 5 katı maaşını verse sirkettekiler sana mı küfür eder seni alana mi? Yapma gözünü seveyim adama vermişler tabi kabul edip gelecek fasulyeye mi oynicak burada bizim ahmaklari protesto edin. Gayet haklı tepki diyor bide akıl tutulması mi yaşıyorsunuz nasıl taraftarsiniz siz? Yöneticileri istifaya çağırin. O formayı oyuncu giydikten sonra desteklemekten başka yapacak bişeyimiz yok böyle daha mı iyi olacak sanıyorsun hey Allahım akıl fikir ver
Umut'un burada demek istediği yanlış anlaşıldı galiba. Yönetim tepki falan dinlemiyor, dinlese zaten bu noktaya gelmezdi işler, bari oyuncu üzerinden bir tepki verelim de oyuncunun teklifi kabul etmesinin önüne geçelim gibi bir düşünceyle bu mesajlar atılıyor diyor.

Ahmet Bulut gibi onun parasini ödememistir bizimkiler ve yanina gitmeye cesaretleri kalmamistir.
Evet varmış alacağı, istese dava filan eder çatır çatır alır. Dava haberi hiç düşmedi. Adam kulübümüzü ve taraftarımızı ciddi sevdiğini düşünüyorum. Zaten ona olan borcumuzu taksitle odeyecegimizin haberi çıkmıştı.

Nah çekilir çalışana protesto. Sen herşeyi çocuk oyuncağı sanıyorsun. Topçular maç satsın bakayım ne yapıyorsun seneye adam kalmaz o zaman bütün yatırımların çöp olur. Tekrardan 13. Olmak mı istiyorsun
Çocuk oyuncağı olmadığından o yüzden kulüp inanılmaz profesyonelce yönetiliyor ondan kreş havasında toplantı yapıp her gün masaya birilerini yatırıyorlar.

1 aydır taraftarın aklıyla dalga geçen ben değilim her seferinde baba orta saha diyen ben değilim bana iletişimi baştan doğru kurmazsan gelecek oyuncuya da her türlü lafı atarım.

Her şeyin başı iletişim doğru kurarsan doğru sonuç alırsın.

Umut'un burada demek istediği yanlış anlaşıldı galiba. Yönetim tepki falan dinlemiyor, dinlese zaten bu noktaya gelmezdi işler, bari oyuncu üzerinden bir tepki verelim de oyuncunun teklifi kabul etmesinin önüne geçelim gibi bir düşünceyle bu mesajlar atılıyor diyor.
Herkeste yaramaz o iş herif parasına bakar bu sefer top oynamaz gider 6 ay yatar. Almayalım abi o zaman adamı daha sahaya çıkmadan yuhalayacaksaniz gerek yok topçu almaya çünkü sahaya cikartamayiz bu şekilde

Taraftardan önce 28 ini bekleyin diyen yöneticiler ve elit oyuncu getirmek kolay değil diyip bu adama onay veren(eğer verdiyse) hoca tepki görmeli. İnsanları aylarca oyalayıp dalga geçenler varken taraftar hatalı diyemeyiz

Zaten onu diyorum diğer oyunculara tepki gösterilsin yazmadım ki bu transferi engellemek için ne gerekiyorsa yapılmalı yönetim taraftarın sertliğinin farkında olsun.

Gayet haklı bir tepki sen beklentiyi bu noktaya çıkarır isimlerde 28'inden sonra şov var dersen oyuncunun sülalesine kadar kulakları çınlatılır, yönetim almak istiyorsa bile taraftar bu transferi aldırmamalı hatta iptal ettirmeli.

Bu oyuncuyu Ocak 2'sinde getirsen belki plan buydu denir ama Şubat 2'sinde dersen taraftarın aklıyla oynamak oluyor.
biraz sokağa çık oksijen falan al

Herife gelme lan tepkisi fazla olmalı ki görsün diyerekten gelme lan yazmaya gidiyorum

Çocuk oyuncağı olmadığından o yüzden kulüp inanılmaz profesyonelce yönetiliyor ondan kreş havasında toplantı yapıp her gün masaya birilerini yatırıyorlar.

1 aydır taraftarın aklıyla dalga geçen ben değilim her seferinde baba orta saha diyen ben değilim bana iletişimi baştan doğru kurmazsan gelecek oyuncuya da her türlü lafı atarım.

Her şeyin başı iletişim doğru kurarsan doğru sonuç alırsın.
Tamam Umut sen sahaya ayak basmayan adamı yuhla git anasına kadar küfür et bu şekilde orgazm olup sonra sahaya adam çıkmayınca boşa aldık bak zaten oynatmıyor diye gelip de yazma ama. Bu şekilde hiç bir bok olmaz bizden. İş bilmezliklerinin sorumlusu topçu değil. iletişimsizliklerinin sorumlusu o adam değil. Gitme stada alma ürün alma kombine bakayım nasıl dinliyorlar seni. Böyle yaptırım olur öyle klavyeden yazmakla yol yürümez

Şampiyonluk gittiği zaman mutlu olacak insan var mı burada kafalarımızı taşa vururuz keşke şu oyuncuyu alsaydık da fark yaratsaydı diye geçen sene Lemina geldi yarattığı fark sayesinde şampiyon olduk.

1 tane adam bile çok şey değiştirir yapacağın tek şey 1 tane düzgün profil getirip rakibe karşı üstünlüğü almak.

Derbilerde üstünlüğü kaybetmeye başladık, kimseye bu iş koymuyor mu ?.

Galatasaray kupalar kaybetmez diyorduk son 3 kupadan 2'sini kaybettik bu koymuyor mu ?.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt