Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.729
- 1.843
- 2.088
nabız yokladılar demekki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yarar yaramaz ama mevzu bundan ibaret. Ben bu tepkilere katılan birisi değilim zaten ama tepkiyi gösterenleri de anlayabiliyorum. İletişim probleminin nirvana yaptığı, berbat bir yönetim var. Bu doğal olarak taraftarın da dengesini bozuyor. Son kurduğun cümleyi düşündüğü için zaten taraftar o mesajları atıyor. Bu şekilde transferi önlemeye çalışıyorlar. Basit bir denklem, yapılana katılmamakla birlikte çok da eleştirilecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi taraftar eli kolu bağlı 1 aydır saçmalıkların içinde stresle bekliyor, aldatılıyor. Kısacası senin de dediğin gibi taraftarın verdiği mesaj; Bu adamı transfer ederseniz bu taraftar tepkileriyle sahaya çıkartamazsınız.Herkeste yaramaz o iş herif parasına bakar bu sefer top oynamaz gider 6 ay yatar. Almayalım abi o zaman adamı daha sahaya çıkmadan yuhalayacaksaniz gerek yok topçu almaya çünkü sahaya cikartamayiz bu şekilde
O taraftar dün çıkıp 14-0 olsa dahi istifaya çağıracakti abi. Skoru alınca herkes sustu. Kimse kusura bakmasınYarar yaramaz ama mevzu bundan ibaret. Ben bu tepkilere katılan birisi değilim zaten ama tepkiyi gösterenleri de anlayabiliyorum. İletişim probleminin nirvana yaptığı, berbat bir yönetim var. Bu doğal olarak taraftarın da dengesini bozuyor. Son kurduğun cümleyi düşündüğü için zaten taraftar o mesajları atıyor. Bu şekilde transferi önlemeye çalışıyorlar. Basit bir denklem, yapılana katılmamakla birlikte çok da eleştirilecek bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Dediğim gibi taraftar eli kolu bağlı 1 aydır saçmalıkların içinde stresle bekliyor, aldatılıyor. Kısacası senin de dediğin gibi taraftarın verdiği mesaj; Bu adamı transfer ederseniz bu taraftar tepkileriyle sahaya çıkartamazsınız.
Buna da kesinlikle katılıyorum. Dün 90 dakika bu tepkiyi bekledim ben de ancak stada giden profil ile bu tepkileri gösterebilen profil aynı değil maalesef.O taraftar dün çıkıp 14-0 olsa dahi istifaya çağıracakti abi. Skoru alınca herkes sustu. Kimse kusura bakmasın
Belkide oyledir sinirden okuyamadimKiralama bedeli harbi 2m mu? Bi yerde kira+maas=2m yazilmisti sanki
Ne katkı vermez denen oyuncular katkı verdi yada tam tersi oldu. Senin dediğin tamam yüksek ihtimal katkı veremeyecek olsun. Tepki gösterilmesi gereken bu oyuncu mu? GS'den teklif gelmiş tabi ki gelmek isteyecek. Bana gelse ben de gitmek isterim sen de istersin. Burada tepki oyuncuya değil onu getirenlere gösterilmeli mesajda anlatmak demek istediğim bu.ben sana garantisini vereyim asla katkı vermeyecek. Suıper lig kotu de Bundesliga da Avrupanın vasat liglerinden birisi, zaten Bayern haric takımlarının durumu belli. Oranın en kotu takımının yedek oyuncusu adam. Tutulan bir yedek de degil kovulan bir adam. Ayrıca adam 6 numara da degil. Midtsjø benzeri vasat bir ortasaha 5 mac oynamadan gider
https://www.google.com/search?sca_esv=0cca2ee0e671afa3&sxsrf=ANbL-n6znFr_FaNPqHPjugru-JUNx_q9DQ:1770055763065&q=midtsjö&si=AL3DRZFxtgWYtuCAalnNj6mNa9UcVwYswG8w0ZKarkt1XIGjZYZK9oelyf5jHAJCBafnejrcMUzW3n7Zk_LARN8qpCTtyo8gBc3W9sKOiQg1VvpwljCk4VI=&sa=X&ved=2ahUKEwiBw_XHs7uSAxVncvEDHe_HH44QyNoBKAB6BAgwEAA&ictx=1
2.5 milyon euroya lemina gibi bir herifi alan takım. 2 milyon bedelle düz hiç bir etkisi olmayacak malın birine para akıtıyor.
Bunun adı soygun arkadaş soygun
İşte malesef dün tepki gelse belki bugün korkarlardi. Nasılsa kazaniyoruz yedek adam alalım almak için alalım kontenjan 6 ay boş durmasin diye getirdikleri bir adam. Sağır sultan bile biliyor ama taraftar çok geç kaldı kimse oluşum yapmadı. Şimdi ilk negatif skorda tag açmanın anlamı yok. Bugün bile tag yapılmadı hayret verici bişeyBuna da kesinlikle katılıyorum. Dün 90 dakika bu tepkiyi bekledim ben de.
insta postun altına Don't come to Galatasaray akımı başlatılmalı