Bu kadar panik yapacak ne var ben hala anlamadım. Sene başı olsa neyse de şu an ligde 16 maç, CLde de 2 maç kaldı. Orta sahada da Torreira, Lemina, İlkay ve Sara (artı Yunus) var. Kötü bir durumda değiliz, üst üste sakatlık yaşamayalım yeter.
Bu arada genel kanı herkesin orta sahanın en önemli mevki olduğu. Bence en önemli eksik kanatlarımızdı, buraya da iki tane adam aldık.
Svenberg vesaire takıma gömlek atlattıracak bir adam geleceğine o bütçeyi yazın kullanalım.
Tam yönetimin istediği bakış acısı. Yazın transferi başkası mı yapacak. Daha 6 ay once yazın bu adamlar takımı kalecisiz bırakmak üzereyken cebinde ne varsa trabzona gömdüler. 30 milyona tam nerede oynadıgını bilmedigimiz ve henuz oynamamış bir adam aldılar, son gun İlkay ben geliyorum demese 3 ortasaha ile devam edeceklerdi.
Bugune kadar bu kadar rezillik yasatmıs adamlar bu yaz ne degisecek de transfer yapacak.
Ayrıca İlkay'ın son 3 macını izleyen coktan futbolu bıraktıgını bilir. Bundan sonra zerre fayda gelmez ondan.
Lemina 2 ay sakatladım ben dese kim sasırır.
Yunus zaten 10 numarayı bırak kanat bile oynayamıyor ya hasta ya sakat
Bu takım normalde bile saglıklı oyunculardan olusan bir takım degil. Langin dan Asprillasına Osimhenin den Leminasına, Singosundan jakobsuna hepsi sakatlık sabıkalı adamlar.
Barıs, Abdulkerim, Torreira dısında sakatlanmaz diyecegin bir adam yok takımda.
Bu takımın zorlu 3 mactan saglam cıkma ihtimali yok. Hadi onu bırak bunun kırmızı kartı var, sarı kartı var. Lemina sakat, Torreira cezalı olsa o maç maça cıkma daha iyi
Orta saha Kaan, İlkay, Sara olacak
Nisan ortası gibi takımda Kaan ortasaha oyunuyor olur. Biz de sampiyonlar ligini Trabzona kaptırmayalım diye dua ederiz.