Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse ya belki bu sene Fener şampiyon olursa sizin de istediğiniz olur, Okan hoca takımdan gider.

İnşallah dediğiniz gibi olur beyler, Okan hoca takımdan gidince hayvan gibi yükselişe geçeriz.

Umarım siz haklısınızdır.

Beyler full boşa konuşuyorsunuz

SEÇİMDE GÖRÜRSÜN!!!

Seçildi tekrar diyelim ne yapacaksın?

SAHADA GÖRÜRSÜN!!!!

He gidip 34 hafta boyunca istifa diye mi bağıracaksınız, yoo.

Şuan ne allaha ne sene sonuna havale edilemeyecek kadar KRİTİK BİR NOKTA VAR, TARAFTARIN GEREKİRSE YENİ TESİSLERİN KAPISINA KADAR YÜRÜYÜŞ YAPMASI LAZIM.
İcardiye sevgi sözcükleri söyleyen gitme kal diyenlerle olmaz bu iş taraftarımız profesyonel değilki yönetim profesyonel olsun herif 100 kilo olmuş önüne koyacaksın ya git 75-80 kiloya düş antrnemanın hakkını ver diyeceksin yada sözleşme yok diyeceksin herkez kafasına göre takılıyor

Fener şampiyon olsun okan da kurtulsun yönetimde. Adamlar sırf fenere çalışıyor. Delikanlı olsanız şimdiden skrinarin hareketine bi aciklama yapardiniz. Adamlar ota boka devre arasında her tuşa basıp aciklama yapıyor. Bizim yonetim adalet herkese lazim desin

Neyse ya belki bu sene Fener şampiyon olursa sizin de istediğiniz olur, Okan hoca takımdan gider.

İnşallah dediğiniz gibi olur beyler, Okan hoca takımdan gidince hayvan gibi yükselişe geçeriz.

Sırf okanin gitmesi yetmez, yonetimde gitmeli.

Bence yine 3/4 senemizi alır yükselişe girmek şampiyon olamazsak.

la fb geçen hafta vermişti ligi bu hafta geri mi aldı yine

Bu kadar panik yapacak ne var ben hala anlamadım. Sene başı olsa neyse de şu an ligde 16 maç, CLde de 2 maç kaldı. Orta sahada da Torreira, Lemina, İlkay ve Sara (artı Yunus) var. Kötü bir durumda değiliz, üst üste sakatlık yaşamayalım yeter.

Bu arada genel kanı herkesin orta sahanın en önemli mevki olduğu. Bence en önemli eksik kanatlarımızdı, buraya da iki tane adam aldık.

Svenberg vesaire takıma gömlek atlattıracak bir adam geleceğine o bütçeyi yazın kullanalım.
Tam yönetimin istediği bakış acısı. Yazın transferi başkası mı yapacak. Daha 6 ay once yazın bu adamlar takımı kalecisiz bırakmak üzereyken cebinde ne varsa trabzona gömdüler. 30 milyona tam nerede oynadıgını bilmedigimiz ve henuz oynamamış bir adam aldılar, son gun İlkay ben geliyorum demese 3 ortasaha ile devam edeceklerdi.
Bugune kadar bu kadar rezillik yasatmıs adamlar bu yaz ne degisecek de transfer yapacak.
Ayrıca İlkay'ın son 3 macını izleyen coktan futbolu bıraktıgını bilir. Bundan sonra zerre fayda gelmez ondan.
Lemina 2 ay sakatladım ben dese kim sasırır.
Yunus zaten 10 numarayı bırak kanat bile oynayamıyor ya hasta ya sakat
Bu takım normalde bile saglıklı oyunculardan olusan bir takım degil. Langin dan Asprillasına Osimhenin den Leminasına, Singosundan jakobsuna hepsi sakatlık sabıkalı adamlar.
Barıs, Abdulkerim, Torreira dısında sakatlanmaz diyecegin bir adam yok takımda.
Bu takımın zorlu 3 mactan saglam cıkma ihtimali yok. Hadi onu bırak bunun kırmızı kartı var, sarı kartı var. Lemina sakat, Torreira cezalı olsa o maç maça cıkma daha iyi
Orta saha Kaan, İlkay, Sara olacak
Nisan ortası gibi takımda Kaan ortasaha oyunuyor olur. Biz de sampiyonlar ligini Trabzona kaptırmayalım diye dua ederiz.

Bu kadar panik yapacak ne var ben hala anlamadım. Sene başı olsa neyse de şu an ligde 16 maç, CLde de 2 maç kaldı. Orta sahada da Torreira, Lemina, İlkay ve Sara (artı Yunus) var. Kötü bir durumda değiliz, üst üste sakatlık yaşamayalım yeter.

Bu arada genel kanı herkesin orta sahanın en önemli mevki olduğu. Bence en önemli eksik kanatlarımızdı, buraya da iki tane adam aldık.

Svenberg vesaire takıma gömlek atlattıracak bir adam geleceğine o bütçeyi yazın kullanalım.
Ya mevzu tam olarak o da değil. Deseler ki arkadaş biz devre arası transfer yapmayacağız. Veya yapamayacağız, bir şekilde anlayışla karşılanır. Ama şöyle elit alacaz böyle premium alacaz deyip de bu yapılanlar, olmuyor.
Ayrıca senin eksiğin gediğin zaten belli. Bu iş için alman gereken oyuncularla ve kulüpleriyle aylar önceden görüşürsün, transferin ilk gününde de oyuncuları patır patır indirirsin. Bak, yapan nasıl yapıyor. Son günlere fırsat transferini kovalarsan kovala yine, birşey diyen yok. Ama biz her transfer dönemine öyle plansız programsız ve şuursuz giriyoruz ki gülsek mi ağlasak mı bilemiyorum yazılanlara konuşulanlara. Tamamen günlük, hatta anlık kararlar. Habire değişen hedefler, ortada fink atan menajerler, boşa savrulan paralar vs vs. Kimlerin bizimkileri güttüğü bile belli değil. Bu çapta bir kulübün bu şekilde yönetilmesi gerçekten inanılmaz.

Dostum Fener müthiş takım olmuş. Biz çok çok kötüyüz. Hocamız hoca değil, oyuncumuz oyuncu değil.

ileri mi gidilir geri mi bilinmez, ancak bu kadar güzel bir kadroyu iğdiş etmez en azından gelen, tabii eğer kaliteli bir kadro kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt