Yener Bardan
Ulubatlı Souness
Madem 6 numara almıyoruz, Rize maçında Singoyu 6 numarada oynatalım yapacak birşey yok.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Okan buruk denen herifte utanma yokHe bunu mu 28'inden önce vermiyorlarmış
Şu yaşananlar koskoca bir komedi
Lig bitti fener şampiyon sevinebilirsiniz
İcardiye sevgi sözcükleri söyleyen gitme kal diyenlerle olmaz bu iş taraftarımız profesyonel değilki yönetim profesyonel olsun herif 100 kilo olmuş önüne koyacaksın ya git 75-80 kiloya düş antrnemanın hakkını ver diyeceksin yada sözleşme yok diyeceksin herkez kafasına göre takılıyorBeyler full boşa konuşuyorsunuz
SEÇİMDE GÖRÜRSÜN!!!
Seçildi tekrar diyelim ne yapacaksın?
SAHADA GÖRÜRSÜN!!!!
He gidip 34 hafta boyunca istifa diye mi bağıracaksınız, yoo.
Şuan ne allaha ne sene sonuna havale edilemeyecek kadar KRİTİK BİR NOKTA VAR, TARAFTARIN GEREKİRSE YENİ TESİSLERİN KAPISINA KADAR YÜRÜYÜŞ YAPMASI LAZIM.
Sırf okanin gitmesi yetmez, yonetimde gitmeli.Neyse ya belki bu sene Fener şampiyon olursa sizin de istediğiniz olur, Okan hoca takımdan gider.
İnşallah dediğiniz gibi olur beyler, Okan hoca takımdan gidince hayvan gibi yükselişe geçeriz.
Umarım siz haklısınızdır.
Neyse ya belki bu sene Fener şampiyon olursa sizin de istediğiniz olur, Okan hoca takımdan gider.
İnşallah dediğiniz gibi olur beyler, Okan hoca takımdan gidince hayvan gibi yükselişe geçeriz.
Tam yönetimin istediği bakış acısı. Yazın transferi başkası mı yapacak. Daha 6 ay once yazın bu adamlar takımı kalecisiz bırakmak üzereyken cebinde ne varsa trabzona gömdüler. 30 milyona tam nerede oynadıgını bilmedigimiz ve henuz oynamamış bir adam aldılar, son gun İlkay ben geliyorum demese 3 ortasaha ile devam edeceklerdi.Bu kadar panik yapacak ne var ben hala anlamadım. Sene başı olsa neyse de şu an ligde 16 maç, CLde de 2 maç kaldı. Orta sahada da Torreira, Lemina, İlkay ve Sara (artı Yunus) var. Kötü bir durumda değiliz, üst üste sakatlık yaşamayalım yeter.
Bu arada genel kanı herkesin orta sahanın en önemli mevki olduğu. Bence en önemli eksik kanatlarımızdı, buraya da iki tane adam aldık.
Svenberg vesaire takıma gömlek atlattıracak bir adam geleceğine o bütçeyi yazın kullanalım.
Ya mevzu tam olarak o da değil. Deseler ki arkadaş biz devre arası transfer yapmayacağız. Veya yapamayacağız, bir şekilde anlayışla karşılanır. Ama şöyle elit alacaz böyle premium alacaz deyip de bu yapılanlar, olmuyor.Bu kadar panik yapacak ne var ben hala anlamadım. Sene başı olsa neyse de şu an ligde 16 maç, CLde de 2 maç kaldı. Orta sahada da Torreira, Lemina, İlkay ve Sara (artı Yunus) var. Kötü bir durumda değiliz, üst üste sakatlık yaşamayalım yeter.
Bu arada genel kanı herkesin orta sahanın en önemli mevki olduğu. Bence en önemli eksik kanatlarımızdı, buraya da iki tane adam aldık.
Svenberg vesaire takıma gömlek atlattıracak bir adam geleceğine o bütçeyi yazın kullanalım.
Messiye hak verdim şu anOsimhen pelerin takıp süperman olmadığı sürece sezon bitmiştir
Ekli dosyayı görüntüle 314238
Ekli dosyayı görüntüle 314239
ileri mi gidilir geri mi bilinmez, ancak bu kadar güzel bir kadroyu iğdiş etmez en azından gelen, tabii eğer kaliteli bir kadro kalırsa.Neyse ya belki bu sene Fener şampiyon olursa sizin de istediğiniz olur, Okan hoca takımdan gider.