Gokhan Yamanli
Büyük Kaptan
- 22 Mart 2015
- 25.106
- 12.316
- 1.823
Tferi kapadıktan sonra leminanın yokluğunda rizeye takılırsak hocamız da basın toplantısında evet hatamızı anladık ders aldık yazın orta saha alıcaz dese?
Dememe ihtimali var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tferi kapadıktan sonra leminanın yokluğunda rizeye takılırsak hocamız da basın toplantısında evet hatamızı anladık ders aldık yazın orta saha alıcaz dese?
karaktersiz ortasaha scoutu yapmamız lazım aklıma isim gelmediBizde niye hiç karaktersiz topçu yok Melo gibi psikopat bir tane alacaksın derbide fenerin üstüne salacaksın bak bakalım o derbiyi kim kazanıyor.
Tek care Erden Timur :/3 puan öndeyiz, şampiyonluğun en büyük favorisiyiz fakat şunu unutmamak lazım çok zor bir fikstürümüz var yönetim bunun için çabaladı mı tabi ki hayır seçimi kazansalar ne olur kazanmasalar ne olur.
Fatih hoca çok zeki adamdı ülkeyi onun kadar iyi bileni yok her kadrosunda böyle bir adam tutardı, torreria'ya 4 kişi giriyorlar tek başına itiraza gidiyor çoğu zaman, bunları acayip takıntı yapıyorum. Oster,şikrinyar, mert üçlüsü bu konuda daha maçın düdüğü çaldığı andan itibaren hakemi sindiriyorlar.Bizde niye hiç karaktersiz topçu yok Melo gibi bir tane alacaksın derbide fenerin üstüne salacaksın bak bakalım o derbiyi kim kazanıyor.
Scoutımız başka şeyleri scoutlıyor olabilir incelemek lazım.karaktersiz ortasaha scoutu yapmamız lazım aklıma isim gelmedi
Derse tepkin nolurDememe ihtimali var mı ?
Oyuncu baya iyiymiş aslında ilk başlarda sakatlanmış sakatlıktan sonra iyi dönememiş daha iyisi lazım bize ama be çoğunluğun aksine olumsuz değilim kızdığım tek konu takımın en önemli bölgesini böyle son güne bırakıp ecel terleri dökmekBeyler bu Svanberg 8 numara gibi oynuyor ama bildiğin Mc Tominay. Nasıl yedek kalmış o dandik takımda anlamadım.![]()
İyi mi heisBeyler bu Svanberg 8 numara gibi oynuyor ama bildiğin Mc Tominay. Nasıl yedek kalmış o dandik takımda anlamadım.![]()
Sezonu kapayalım
Ben ultimate team izleyebilir miyim üstad bowling sevmemŞaka bile olsa çok fazla zikrediyorsunuz Fener ve şampiyonluk muhabbetini. İnanmayan gitsin bowling izlesin.
Aynisini dusundum bazi video goruntulerindeBeyler bu Svanberg 8 numara gibi oynuyor ama bildiğin Mc Tominay. Nasıl yedek kalmış o dandik takımda anlamadım.![]()