Transfer Nöbeti #7 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IMG_6692.webp
Radamel Falcao heykeli gibi nöbet

Bizde niye hiç karaktersiz topçu yok Melo gibi bir tane alacaksın derbide fenerin üstüne salacaksın bak bakalım o derbiyi kim kazanıyor.
Fatih hoca çok zeki adamdı ülkeyi onun kadar iyi bileni yok her kadrosunda böyle bir adam tutardı, torreria'ya 4 kişi giriyorlar tek başına itiraza gidiyor çoğu zaman, bunları acayip takıntı yapıyorum. Oster,şikrinyar, mert üçlüsü bu konuda daha maçın düdüğü çaldığı andan itibaren hakemi sindiriyorlar.

Asensio fbye 7.5 a gitmiş

Nerdeyse yusuf demir parası ya da ahmet kutucu

Beyler bu Svanberg 8 numara gibi oynuyor ama bildiğin Mc Tominay. Nasıl yedek kalmış o dandik takımda anlamadım. :danyal:
Oyuncu baya iyiymiş aslında ilk başlarda sakatlanmış sakatlıktan sonra iyi dönememiş daha iyisi lazım bize ama be çoğunluğun aksine olumsuz değilim kızdığım tek konu takımın en önemli bölgesini böyle son güne bırakıp ecel terleri dökmek

Neyse yapacak bir şey yok. En iyisi takmamak. Mayista kupa saran ve tedescounun ellerinde gorunce belki 2026-27 sezonunda yeni baskan ve hocayla gireriz. Kendinize iyi bakın 👋🏻👋

Bu yönetim bu saatten sonra messi yi de getirse haziran da gitmelidir..Yeter artık be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt